10 lucruri simple pe care oamenii de succes le fac zi de zi

sport

Succesul altor oameni este evident o sursa de inspiratie. Dar cum oare se deosebesc in multime? Iata aici cateva trucuri pe care le fac CEO si presedinti de companii, care isi impartasesc succesul si secretele.

  1. Se trezesc devreme

somn

Sursa foto: Jurow-Shepherd

Oricat de ciudat suna, CEO de la companii precum Apple, Starbucks si Disney se numara printre cei care se trezesc de la primele ore ale diminetii. Creierul este alert dimineata si trezindu-te devreme ii oferi cel mai bun start al zilei.

  1. Prioritizeaza

task

Sursa foto: Fox 2000 Pictures

Multi oameni de succes aleg cele mai importante lucruri de facut de pe lista si transmit cele mai putin importante subordonatilor. Inainte de a va pierde timpul cu mailuri si mesaje, sortati ce aveti mai important de facut si actionati cu prioritate.

  1. Fac sport

sport

Sursa foto: celebmafia.com

De la actori la moguli in business, o practica des intalnita a acestor oameni este miscarea in aer liber. Fie ca faceti gimnastica, jogging sau yoga, important e ca sportul va tine alerti, dinamici si focusati.

  1. Isi fixeaza obiective

succes

Sursa foto: intouchweekly.com

Vreau sa slabesc! Sau vreau o promovare! Pur si simplu nu este de ajuns. Telurile trebuie desfacute in pasi mici, mai usor de realizat. Imaginati-va ca primul pas este de exemplu un abonament la sala de sport pentru a slabi. Daca urmariti o promovare, trebuie sa incepeti sa va implicati mai mult.

  1. Citesc

carti

Sursa foto: Aminoapps.com

Bill Gates si Emma Watson sunt printre cei mai mari iubitori de carti. Indiferent ce va place sa cititi: literatura, articole, poezii, toate va imbunatatesc cultura si cunostintele. Tyrion Lannister a spus-o intelept: „Mintea are nevoie de carti asa cum sabia are nevoie sa fie ascutita zi de zi.”

  1. Mentin balanta

foto

Sursa foto: eonline.com

Chiar oamenii care ocupa pozitii superioare in ierarhie au vorbit despre importanta relaxarii si a timpului petrecut cu familia. Oferiti-va timp sa va odhiniti, nu munciti continuu caci nu mai aveti randament.

  1. Se pregatesc

pregatire

Sursa foto: Indianexpress.com

De la alegerea unei tinute pana la bagaje sau meniul pe a doua zi, oamenii de succes sunt deja pregatiti in avans, pentru a nu fi luati prin suprindere de nimic.

  1. Cer ajutorul

ajutor

Sursa foto: picturebugs.blogspot.com

Nimeni nu ajunge la succese uriase de unul singur. Sursa de intelepciune si stiinta se afla in oamenii care va inconjoara. Creati-va o retea de cunostinte si folositi-le. Va pot ajuta cand nici nu va ganditi, si calatoria spre succes va fi mai usoara.

  1. Persevereaza

perseverenta

Sursa foto: Quotesgram.com

J.K. Rowling a fost respinsa de 13 redactori de carte. Michael Jordan a fost dat afara din echipa de baschet a scolii, Walt Disney a fost concediat de la ziar pentru lipsa de imaginatie. Dar oamenii acestia au perseverat in visul lor, impotriva tuturor si iata… au reusit!

  1. Actioneaza

poza

Sursa foto: Huffingtonpost.com

De la  CEO  la autori faimosi, oamenii reusesc in viata atunci cand isi urmeaza visele. Daca aveti o idee care va duce spre succes, faceti pasi marunti si siguri pentru a reusi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *