Am fost la un salon de masaj erotic din sectorul 3 din București – iată impresiile la cald!

Am fost la un salon de masaj erotic din sectorul 3 din Bucuresti

Câți dintre noi recunosc că merg la salonul de masaj erotic? Mulți merg, puțini recunosc, cam asta este situația. Cât despre cei care au trecut pragul unui salon de profil, câteva impresii la cald aici sunt.

Am fost la un salon de masaj erotic din sectorul 3 din Bucuresti. Se numește Artemis și este unul din saloanele foarte bine cotate. Aici vin turiști străini, echipa este foarte bine pregătită și conversează cu cei care le trec pragul, în limba engleză. Iată și de ce merită să vizitezi acest loc:

Este o ocazie minunată să te relaxezi

Serviciile acestui salon de masaj, cu pagina oficială MasajClub.com, se adresează în mod special bărbaților. Există o singură excepție și anume masajul adresat cuplurilor. În general bărbații sunt cei răsfățați, așadar dacă ești din rândul celor care caută exclusivitate iată, aici ai ocazia.

Masajele sunt ocazii minunate pentru a te relaxa. Vorbim despre tehnici speciale de masare pentru întregul corp. Contextul se schimbă în funcție de tipul exact de masaj – adică dacă acesta se va desfășura în salon sau la hotel, cu una, două sau chiar trei maseuze, cu duș asistat, cu șampanie etc.

Maseuzele chiar sunt superbe

De multe ori suntem dezamăgiți când vedem realitatea și o comparăm cu anunțul văzut inițial. Ei bine aici nu este cazul. Maseuzele de la Artemis sunt absolut superbe, femei cu forme care te duc cu gândul la zeițe, la modele pe podium.

Nu doar că te impresionează fizic și la prima vedere, însă sunt și bine instruite. Știu arta masajului, se vede că au studiat tehnicile, mișcările acelea nu sunt la întâmplare. Așadar nu te gândi că te dezbraci și pur și simplu ești uns cu uleiuri sau cine știe ce creme. Sunt masaje speciale ce se bazează pe tehnici anume.

Indiferent că vorbim despre masaje nud, topless sau alte tipuri, tehnicile de masaj sunt wow. Că tot vorbim de wow…

Prețurile sunt bune și senzațiile trăite sunt wow

Cât ești dispus să plătești pentru starea ta de bine? Cumva, masajele erotice sunt o metodă de relaxare, dar nu atât de costisitoare încât puțini să fie cei care își permit asta. Ei bine la salonul amintit prețurile sunt cât de cât decente. Nu exagerate adică. Iar pentru ce senzații trăiești, am putea spune că merită din plin.

Interesant este de asemenea că pentru doritori există și opțiunea extra timp. Sesiunea de masaj durează 60 de minute, dar poate fi cerută varianta extra timp care înseamnă un total de 90 de minute.

Programează-te anterior

Suntem în era civilizată, așadar este de preferat să te programezi. Nu ai dori să mergi acolo și să aștepți poate poate vine o maseuză liberă de program care să te preia. În plus, la programarea efectuată ai șansă de a alege și maseuza. Verifică pagina oficială și descoperă maseuzele care îți plac și la care ai dori să mergi data viitoare.

Contact:

0727 861 111

0732 855 488

contact@masajclub.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *