Apple inlatura jocurile ce intrec limita

Apple a sters un joc popular despre cresterea marijuanei din magazinul iTunes App Store. Jocul, Weed Firm, este unul din multele jocuri de pe iTunes App Store ce caracterizeaza marijuana intr-un fel sau altul, si inca sunteti capabili sa descarcati un numar de aplicatii care te pot ajuta sa localizezi de unde sa poti cumpara legal marijuana in state, precum Colorado, sa analizezi diferite tipuri tulpini ale planeti si mult mai mult.

Potrivit unei declaratii, prin intermediul Adweek, de la producatorul jocului Weed Firm, Manitoba Games, jocul sau a fost scos de pe piata, din simplul motiv ca era mai popular ca altele. Aceasta a fost in totalitate decizia celor de la Apple, nu a lor. Asa ca acestia sustin ca probabil jocul lor a fost prea bun, si a fost numarul 1 in toate categoriile, intrucat sunt cu siguranta un numar mare de aplicatii disponibile pentru a fi descarcate, ce se concentreaza pe marijuana, de asemenea si alte jocuri care promoveaza alte activitati ilegale, cum ar fi impuscatul oamenilor, realizarea accidentelor de masina intentionat si aruncarea pasarilor asupra cladirilor.

Dupa cum a fost indicat de orientarile, iTunes App Store, compania isi pastreaza dreptul de a respinge sau sterge orice aplicatiea a carui continut sau comportament intrece limitele. Acest lucru se refera de multe ori la continutul adult, dar i-am vazut pe cei de la Apple, scotand de pe piata aplicatii despre chirurgie plastica realizata special pentru copii, si versiunea mobila a jocului Wolfenstein 3D, din magazinele elvetiene si australiene, pentru ca jocul caracteriza svastica.

Manitoba Games promite ca Weed Firm se va intoarce pe iTunes App Store, dupa ce a fost putin cenzurata pentru a respecta cerintele strice ale celor de la Apple, intrucat vor analiza cu atentie la ceea ce vor incarca de acum in colo, cei de la Manitoba Games.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *