Beneficii de sanatate de la miere

miere

Mierea este foarte buna pentru sanatate si aduce nenumarate beneficii intregului organism uman. Acest aliment natural a fot utilizat drept indulcitor si conservant inca din vremurile de demult ale istoriei umanitatii. Dar cine stia ca aceasta substanta dulce, plina de zaharuri ar putea fi de fapt buna pentru tine?

In timp ce noi o consideram a fi prea dulce pentru nevoile noastre sau destul de buna pentru a ne indulci sufletele si gaturile, mierea are niste efecte remarcabile asupra corpului uman de care probabil ca nu am auzit niciodata atunci cand o turnam de dimineata peste painea cu unt.

Mierea este o sursa incredibil de vitamine si de minerale. Poate ca nu iti vine sa crezi, insa asa este si avem dovezi pentru acest lucru. Cea mai multa miere, si aici este vorba despre mierea naturala, este plina de trei vitamine si minerale importante.

Mierea este o sursa de vitamina c, care are o varietate  de beneficii pentru corpul uman, inclusiv  intarirea sistemului imunitar. Este de asemenea o sursa foarte buna de calciu, care ne intareste oasele. In cele din urma, mierea este demonstrata a contine fier, care este de jutor pentru sistemul circulator.

Mierea poate ajuta la cresterea cantitatii de celule rosii sanatoase in corp. A bea apa amestecata cu miere iti poate creste cantitatea de celule rosii din corp, care oxigeneaza sangele care ne circula prin trup.  Marile nivele de oxigen cresc productivitatea corpului la fel de bine ca si abilitatea de a stopa bacteriile si afectiunile stiute si nestiute.

Atunci cand corpul unei persoane este mai apt pentru activitatea fizica, mintea acesteia este de asemenea mult mai deschisa la ganduri pozitive si la stari de spirit mai bune. A bea apa cu miere, prin urmare, poate duce la cresterea productivitatii corpului unei persoane, la fel ca si mintea acesteia.

One thought on “Beneficii de sanatate de la miere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *