Cand traia, Paul Walker a cheltuit 9000$ pe un inel de logodna pentru un cuplu, si iata de ce

walker

In 2004, Kyle Upham si logodnica sa -acum sotie- Kristen, cautau un inel cu diamant la unul din magazinele de bijuterii din Santa Barbara. Era inca un client in magazin, dar ei nu l-au observat.

cuplu

Sursa foto: Kyle Upham / facebook.com

Barbatul i-a sfatuit pe Kyle si Kristen sa priveasca bijuterii mai scumpe, dar cei doi au recunoscut ca nu-si permit sa le cumpere. Apoi au inceput sa discute, iar tinerii si-au dat seama ca vorbesc cu Paul Walker, era chiar el. Kyle i-a spus actorului ca face parte din armata si va pleca in Iraq pentru a doua oara in curand. Dar inainte de misiune isi dorea sa ii ofere inelul logodnicei sale.

Fata lui Paul s-a schimbat cand a auzit ca Kyle era soldat. Cuplul a parasit magazinul fara sa cumpere ceva, erau prea scumpe pentru ei acele bijuterii.

paul walker

Sursa foto: Warner Bros

Cu toate acestea, o surpriza ii astepta: au primit un telefon de la magazin si au fost rugati sa vina sa ridice un inel in valoare de 9000 $, platit de catre o persoana anonima. Cuplul a incercat sa afle cine este binefacatorul, dar magazinul nu a vrut sa dezvaluie acest amanunt. Adevarul a iesit la iveala in 2013, cand actorul a murit, iar proprietara magazinului nu a vazut rostul sa mai pastreze secretul.

Potrivit acesteia, actorul a vazut ca Kristen prefera un anume inel, dar logodnicul sau nu isi permitea sa i-l ofere. Apoi Paul a cerut ca inelul sa fie cumparat si trimis in mod anonim. A fost suparat vazand ca soldatul nu isi permite cumpararea unui inel de logodna si a vrut sa faca el acest gest.

Iata cum Kyle si Kristen si-au aflat in final binefacatorul anonim. Cel mai frumos gest pe care il poate face cineva este sa daruiesti, cuiva care chiar are nevoie. Inelul va fi transmis peste generatii, impreuna cu povestea sa, care il face celebru.

Fotografii de la Kyle Upham / facebook.com, Warner Bros.
Bazat pe materiale de la: losangeles.cbslocal.com

 

One thought on “Cand traia, Paul Walker a cheltuit 9000$ pe un inel de logodna pentru un cuplu, si iata de ce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *