Candy Crush Saga e inca in putere

Se pare ca nu te poti opri din jucat Candy Crush Saga sau orice alt joc ce se joaca prin intermediul retelei sociale Facebook, dar nu iti face griji, te joci jocul unei companii bune, o multime de companii bune.

La conferinta de dezvoltare a jocurilor din San Francisco, miercuri, Facebook a dezvaluit mai multe statistici care iti sar in ochi, si anume reteaua sociala are 1,3 miliarde de utilizatori activi lunar. De exemplu, aproximativ un sfert din toti utilizatorii activi, 375 de milioane de oameni, joaca cel putin un joc prin intermediul Facebook intr-o medie pe luna.

Intre timp, aceste cereri enervante ocazionale pe care le primesti de la prieteni pentru a juca anumite jocuri sunt si mai predominante. Potrivit Facebook-ului 735 milioane de cereri de astfel sunt trimise in fiecare zi. Multe din aceste statistici par sa vina de la un studiu a retelei sociale realizate intern anul trecut in Noiembrie, ceea ce a avut potentiale revelatii pentru creatorii jocurilor. De exemplu, se pare ca exista un stimulent financiar sa realizezi un joc care sa mearga pe mai multe platforme (iOS, Android, desktop).

Utilizatorul mediu ce joaca acelasi joc pe doua sau mai multe platforme cheltuie de 3.3 ori mai multi bani pe achizitiile din intermediul jocurilor decat cheltuie oamenii care se joaca doar pe Desktop. Jucatorii ce se joaca pe mai multe platforme sunt de asemeni mai expusi in a da click-uri pe reclame si sa arate alte semne de angajament pentru joc.

Candy Crush Saga a detinut titlul celui mai popular joc de pe Facebook pentru anul trecut. Nu numai asta, este si cea mai populara aplicatie Facebook in general, potrivit analizelor a firmei AppData. Candy Crush este urmarita de aproape de Heroes Saga si Pet Rescue Saga. Toate aceste 3 produse sunt realizate de King, ce se pregateste pentru IPO, si a intrecut Zynga drept cel mai bun dezvoltatori de jocuri pentru Facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *