Carti motivationale

carti motivationale

Rich Dad, Poor Dad de Robert T. Kiyosaki este o carte despre cum poti sa-ti administrezi cum trebuie finantele. Citind aceasta carte, am observat ca am facut si eu la viata mea greseli in ceea ce priveste banii si adminstrarea acestora.

Nu este vorba despre doar cum ar trebui sa muncesti pentru a face bani, ci la fel de bine despre ce ar trebui sa reprezinte acesti bani pentru mine, pentru tine si pentru toata lumea din jur.

Descoperirea acelei gauri negre  sau descoperirea unei mentalitati sanatoase de a investi si a vedea bogatia nu ca pe un accident, ci ca pe un rezultat al actiunilor bine facute, pot fi descoperite in aceasta carte si poate face diferenta pentru viata ta.

The 48 Laws of Power de Robert Greene este o carte  care a devenit foarte populara printre colegii de celula, de inchisoare, printre liderii in afaceri si printre celebritati. Te face sa intelegi filosofia de a deveni grozav pe nisa ta si a intelege aceasta maretie frumoasa.

Cu cele 48 de principii uimitoare, Robert Greene  m-a invatat metode eficiente si strategice care sunt numai bune de preluat pentru a face fata puterii si maretiei.

Life of Pi de Yann Martel  este o carte grozava dupa care a fost facut si un film la fel de grozav si plin de efecte speciale. Ceea ce face aceasta poveste atat de grozava  sau inspirationala este ca dupa ce protagonistul ei si-a pierdut familia intr-o calatorie, acesta si-a construit o legatura cu un tigru care l-a facut sa vada viata mai altfel si de altfel si lumea intreaga.

O creatie de fictiune grozava si superba scrisa de Yann Martel, frumusetea calatoriei din cartea Viata lui Pi te poate face sa descoperi  si sa iti dai seama ce ar trebui sa conteze cel mai tare in aceasta viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *