Cateva detalii despre videochat

despre videochat

Videochatul este un domeniu de interes in societatea noastra si de asemenea este un domeniu al pietii muncii in care prospera multa lume, incepand de la managerii studiourilor de videochat si pana la modelele acestor studiouri. Despre acest subiect s-a tot vorbit si inca se vorbeste, insa mai multe detalii despre videochat nu pot afla decat cei care sunt cu adevarat interesati de asta, sau mai bine zis interesate?

A deveni un model de videochat de succes necesita niste aptitudini, niste idei si niste comportamente putin mai iesite din comun decat ale persoanelor obisnuite care prefera sa nu isi exprime sexualitatea atat de deschis si pentru care subiectele sexuale sunt niste lucruri despre care vorbesc cu usile in ferestrele inchise, in intimitatea propriului camin.

Insa, ceea ce face videochatul nu este altceva decat sa dezlantuie adevaratele spirite interioare ale fiecaruia dintre noi, ceea ce aproximativ nimic nu o poate face. Facand videochat la studio sau acasa te eliberezi de tensiunea sexuala acumulata, de stresul de zi cu zi, de ideile repetate la nesfarsit impuse de munca, de societate si de unii lideri, te poti dezbraca de inhibitii, de secrete si de haine mai ales, pentru ca este ceva fizic fara doar si poate.

Este vorba despre ceva fizic, insa exprimat din doua parti opuse si aflate la departare una de cealalta, astfel ca apropierea propriu zisa nu este cu putinta si este chiar recomandat a ramane asa, modelelor de videochat interzicandu-li-se sa se vada fata in fata sau sa faca schimb de informatii personale cu cei care prefera sa se distreze putin in fata camerelor video.

Detalii despre videochat ce ar mai putea fi impartasite cu restul lumii nu pot da decat cele si cei care lucreaza in acest domeniu. Oricum, din spusele unor tinere fete care fac asta „din placere si poate pentru un ban in plus”, videochatul este oarecum floare la ureche-ceva ce nu impune numite reguli si care nici nu te oboseste sau te streseaza.

„Faci ce vrei si cand vrei, vorbesti sau comunici in scris, te dezbraci de tot sau faci un mic show erotic cu lenjeria intima esentiala pe tine sau doar ramai imbracat totalmente si  discuti pe diferite subiecte cu domnii bogati si care au nevoie de cineva care sa ii asculte fara sa spuna prea multe sau doar sa zambeasca frumos si incurajator”.

Fetele spun ca unii prefera intr-un fel, altii in alt fel, insa la ceea ce se gandeste aproximativ toata lumea care intra aici, mai ales pe site-urile Adult, este sexul. Singurul considerent pentru care ai putea deveni foarte de succes in aceasta industrie in calitate de model de videochat este lipsa temerilor, a rusinii si a pudorii.

Nu este de fapt atat de diferit de flirtul din viata reala si nici de ceea ce se intampla atunci cand faci video chat cu iubitul tau care se afla la distanta in alta tara, si chiar aduce foarte mult cu tehnicile de seductie folosite in fata barbatului tau atunci cand sunteti in pat sau intr-un anumit loc si aveti amandoi chef de ceva amor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *