Cauti cazare sau locatie pentru un eveniment? Hotel Balada poate fi alegerea potrivita

Daca ajungi in Suceava si esti in cautare de cazare intr-un hotel in care sa primeze calitatea serviciilor, atunci in mod sigur vei aprecia Hotelul Balada. Este unul dintre cele mai elegante locatii de acest gen. Cu 4 stele la activ, cu servicii ireprosabile, confort la superlativ, aici esti primit cum se cuvine.

Se spune despre ospitalitatea bucovinenilor ca este una peste asteptari. Asadar, pornind inca de la acest concept, vei descoperi la Hotel Balada ca exista un adevar in aceasta zicala. Esti intampinat de servicii de top. La capitolul camere exista desigur optiuni single, double, matrimonial, standard sau deluxe.  In mod cert aici afli ce inseamna realmente ospatul.

Restaurant si pub

In incinta hotelului restaurantul este locul in care nu iti potolesti foamea, ci servesti mancaruri din bucataria traditionala si internationala. Preparatele sunt foarte delicioase. Exista si un pub, mai ales celebru pentru diversitatea de sortimente de bere, din intreaga lume, ce pot fi servite aici. Este o experienta interesanta de ce nu.

O locatie perfecta pentru un eveniment cu staif

Salonul de evenimente din cadrul hotelului Balada este unul elegant, rafinat. Recomandat pentru cei care planifica un eveniment special, in aceasta locatie poti aduna undeva intre 200 si 450 de persoane. Nunti, aniversari de ce nu, dineuri, evenimente oficiale sau intime, cu cei dragi pot fi planificate sa se desfasoare aici.

Nu doar ca este o sala incapatoare, insa cu mult bun gust pusa la punct. Asadar iti raman doar cateva detalii de decor de adaugat, desi nu este obligatoriu, dat fiind ca locatia impresioneaza prin arhitectura si design interior. Pentru cei care au in vizor organizarea unor conferinte, mici intruniri de business, sedinte de prezentare etc. mai utila va fi sala special destinata conferintelor, din cadrul aceluiasi complex Balada.

Ce trebuie sa stii:

  • Locatia este una centrala, intr-o zona linistita, pe strada Mitropoliei si in imediata apropiere de Manastirea celebra, Sfantul Ioan.
  • Ai nevoie de rezervare la cazare si sala. In perioada de inceput de an pana in luna mai ar fi si timpul ideal de a cauta date libere pentru evenimente.
  • Poate fi locul ideal si pentru cei care planifica ceva restrans, la terasa de vara.
  • Acceseaza pagina oficiala, www.hotel-balada.ro, pentru a descoperi variantele de contact cu cei de la hotel si alte detalii de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *