Cauti in graba un salon disponibil pentru tine? Afla despre Stailer

stailer

Este tarziu in noapte, ai aflat de un super party si ai dori sa participi. Nici nu stai pe ganduri atunci cand trebuie sa confirmi prezenta ta acolo. Nu sta prea mult pe ganduri nici cand vine vorba despre alegerea salonului. Ai nevoie de o mana de expert pentru aranjat. Lasa-te pe mana lui Stailer!

Meet Stailer!

Te-ai gandit vreodata la modul in care iti faci programarile la salon? Obisnuiesti sa mergi la saloane de hair and beauty destul de des, fie ca esti barbat sau femeie. Poate ca nu ti-ai luat vreodata timpul necesar sa te gandesti ca modul in care faci research-ul iti consuma ceva mai mult timp. Faci totul pe pilot automat.

Stailer este acea platforma care te ajuta sa iti digitalizezi programarile. Concret, prin intermediul lui Stailer poti cauta rapid, dar si gasi in timp util saloanele de hair and beauty disponibile in orase precum Iasi, Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca sau Oradea. In curand poate ca se va extinde. Pentru fiecare oras in parte exista o selectie de saloane, unde poti alege sa te tunzi, sa mergi la cosmetica etc.

Cautarea nu dureaza mult, la fel cum nici programarea nu va dura. Vezi mai multe detalii aici si te vei lamuri.

In doi timpi si trei miscari, la orice ora din zi sau din noapte

Sa te poti programa la salon insemna intr-o vreme sa suni la salon si sa astepti pana cand ti se confirma posibilitatea de a seta programarea in ziua dorita si la ora dorita. De cele mai multe ori asta presupunea si sa faci un compromis, alegand in cele din urma ce era disponibil efectiv pentru tine. Nu trebuie sa mai fie astfel.

Stailer te ajuta sa gasesti loc liber la un salon fara prea mult efort. Nu vei suna pentru asta, nu vei astepta urmatoarea zi pana cand salonul cu pricina va fi deschis. Practic nu mai depinzi de toti acei factori care te conditionau pana acum. Poate fi orice ora din zi sau din noapte, nici nu conteaza. Vei seta totul rapid, din cateva miscari.

Pentru a putea face  asta nu ai  nevoie de vreun cont. Poti utiliza platforma chiar daca ai sau nu cont aici. Diferenta se refera la posiblitatea de face ceva mai multe setari, daca iti faci cont. Spre exemplu poti implicit sa iti setezi remindere. Stii ca esti aglomerat/a cu programul si ai nevoie de cineva sau de acel ceva care sa iti aminteasca de programul tau din urmatoarele ore.

Nici crearea de cont nu este conditionata de vreun factor. Faci asta cu o confirmare de email si cam atat. Nu vei plati nimic, poti reveni ori de cate ori iti doresti in decurs de o luna. Nu ai limita nici la numarul de programari facute astfel.

Asadar, concluzia este simpla: incearca Stailer si descopera o noua metoda de a utiliza online-ul, de data aceasta pentru a te programa la un salon. Este  mai usor, eficient, dar si gratuit.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *