Ce parere ai despre un job la videochat?

angajari videochat bucuresti

Se spune ca mai bine nu spui niciodata nu voi face … ceva. Niciodata sa nu spui nu, sa fii absolut sigur/a ca tu nu vei ajunge intr-o situatie. De fapt, nu ai de unde sa stii unde te duce viata la un moment dat. Nu ai cum sa stii acum daca la un moment dat nu te va tenta sa lucrezi ca model de videochat.

Despre acest domeniu unii stiu chiar foarte putin, desigur, pana cand discutia ajunge in faza de interes. Daca esti pe acest drum, trebuie sa stii ca se fac angajari studio videochat Bucuresti destul de usor. Printre cerintele privind acest tip de job se numara:

  • Cunoasterea limbii engleze

Asta pentru ca discutiile cu membrii au loc in limba engleza. Tot ce se intampla inseamna discutii in limba engleza. Este necesar sa stii minim aceasta limba straina, ai parte de training gratuit, astfel in timp ajungi sa inveti mai bine aceasta limba.

  • Cunostinte minime in ceea ce priveste utilizarea unui calculator

De altfel, toata munca in videochat inseamna sa lucrezi online. Este firesc ca ai nevoie de cunostinte de operare pe calculator. Angajatorul insa pune la dispozitie tot ce este necesar, iti ofera si training pentru tot ce tine de aparatura folosita. Vezi mai multe aici.

  • Varsta de 18 ani +

Trebuie sa fii majora, varsta minima este de 18 ani +. Chiar daca fetelor din echipa li se spun modele de videochat, asta nu inseamna ca ele trebuie sa arate ca manechinele de pe podium. Uita de standardele acelea de 90-60-90. Ideea este ca trebuie sa te simti bine in pielea ta incat sa emani incredere de sine, sa te faci placuta, sa ai aspect ingrijit si o armonie privind silueta.

Nu exista un standard anume in ceea ce priveste aspectul fizic. Detalii despre asta si nu numai gasesti si in pagina oficiala a studioului de care esti interesata. Spre exemplu, cei de la Prime Studios, cu pagina oficiala prime-studios.ro prezinta in detaliu oferta de angajare chiar si in pagina online. Exista maxima transparenta in acest domeniu, fetele care ajung parte din echipa sunt angajate cu acte in regula si au toate privilegiile conform legii in vigoare.

Un job ca oricare altul, dar platit mai bine!

In mare parte, cand vine vorba de job in videochat putem spune ca este un loc de munca la fel ca oricare altul, doar ca mai bine platit. Sumele ce se vehiculeaza ca fiind castiguri in acest domeniu sunt destul de mari. Descopera spre exemplu in pagina de la Prime Studios care sunt sumele pe care le poate castiga un model inca din primele sale luni de activitate aici.

Motivatia lor? Sa aiba castiguri la care unele doar viseaza, ceea ce devine realizabil nu dupa ani de munca si acumulare de experienta. Ironic sau nu, cele doua aspecte depind una de alta, asa ca ajungi dupa ani de zile de munca sa vezi ca ai salariul putin mai mare fata de media castigurilor din nisa ta de activitate. Iata ca aici nu mai este vorba de asta, castigurile mari sunt o realitate!
Contact:

Adresa: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *