Ce ar fi bine să știi despre cafea și despre espressoarele de la edream.ro

edream

Cafeaua a început să facă parte din rutina multor oameni. Pentru unii, primul lucru pe care îl fac dimineața după ce se trezesc, poate să fie prepararea cafelei. Pentru alții poate abia când ajung la muncă își beau cafeaua. Un lucru este comun, anume consumul de cafea. Dar se cunosc beneficiile acesteia? Sau diferențele dintre cafeaua preparată la espressor și cea preparată la ibric?

Cafeaua și zațul de cafea – beneficii și alte utilizări

Bem cafea zi de zi, a devenit o rutină consumarea cafelei dimineața sau pe timpul zilei. Dar știm care sunt beneficiile ei? Ei bine, consumată în cantități moderate, cafeaua poate să aibă efecte benefice asupra corpului nostru. Aceasta nu doar că ne oferă energie, dar și crește abilitatea de concentrare și reduce oboseala.

Cafeaua are un conținut bogat în compuși puternici care ajută la prevenirea deteriorării celulelor. Studiile arată că are efecte benefice privind prevenția pentru bolile cardiovasculare, îmbunătățește performanța fizică și diminuează riscul de depresie, dar și riscul de boli neurologice. În urma unor studii recente, s-a dovedit că unul din beneficiile cafelei este și reducerea riscului de a dezvolta afecțiuni precum obezitatea sau probleme ale ficatului.

Știai că zațul de cafea nu este chiar nefolositor? Mulți consumatori de cafea tind să arunce zațul, însă aceasta poate fi folosită la multe întrebuințări ale casei, precum în grădină sau la flori. Zațul de cafea reprezintă un îngrășământ perfect pentru florile și grădina ta. Dacă ești un iubitor al mirosului de cafea, atunci zațul de cafea este perfect pentru tine ca odorizant pentru casă și mașină. Și nu doar că miroase bine, dar și înlătură mirosul neplăcut.

Acum că ai aflat câteva informații despre cafea (sau chiar și zaț) să trecem la partea interesantă. Cum o prepari? Află despre aparatura de la edream.ro, din gama celor dedicate pentru home use. Sunt espressoare cu care poți face cafea ca în cafenele, cu gust divin. Doar că nu va dura mult să faci asta și, în plus, ai la îndemână tot felul de funcții care să îți faciliteze rezultatul final.

Espressoarele de la Edream – cafea făcută ca un barista, dar la tine acasă

Cafeaua poate să fie preparată în mai multe forme, dar cafeaua preparată la ibric și cea la espressor se află printre cele mai populare. Iar diferența dintre cele două este ușor de observat. Această diferență se poate observa la intensitatea gustului, astfel, cafeaua la ibric are o aromă puternică datorită măcinării fine a boabei de cafea, pe când cafeaua la espressor are o aromă îndrăzneață. Nivelul de complexitatea este diferit între cele două, întrucât cafeaua la ibric nu are nevoie de mult echipament, nu mai mult decât un ibric din cupru. Cafeaua preparată la espressor necesită mai multe accesorii, în special dacă ne dorim gustul pe care îl regăsim într-o cafenea preparată de un barista. Aici gasesti accesorii espressor.

Nu există o formă a cafelei perfecte, fiecare e după preferințele sale. Cafeaua făcută cu un  espressor este pentru cei ce vor să simtă gustul cafelei cumpărate chiar la ei acasă și sunt pe grabă. Este pentru cei care doresc să facă parte din tot procesul și experiență de preparare a cafelei, cu minim de efort, însă cu rezultat bun, garantat.

Cum poți să ai parte de cafeaua făcută de un barista la tine acasă? Ei bine, alege să achiziționezi un espressor de cafea, fie automat, fie manual de la edream.ro. Despre espressorul de cafea automat, dar și despre Edream poți afla mai multe detalii aici!

 

Contact:

0766424241

info@edream.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *