Ce trebuie sa stii despre implantul de par. Clinica Dr. Felix Hair Implant vine cu solutii

implantul de par dr felix

Caderea parului este normala pentru ca zilnic acesta se regenereaza. Atunci cand deja apare o cadere accelerata si raman anumite portiuni goale, cu siguranta exista o problema si trebuie cautata cauza si solutia.

Podoaba capilara este foarte importanta atat pentru femei, cat si pentru barbati, pentru ca se considera un accesoriu de frumusete. O femeie cu un par bogat si sanatos intotdeauna va avea o stima de sine crescuta, va avea o mai mare incredere in sine si se va simti, desigur, mult mai frumoasa. Acelasi lucru se intampla si in cazul barbatilor.

Odata cu o cadere accelarata a parului, scade stima de sine, apar stari de anxietate, uneori de refugiu sau chiar depresie. Cauzele caderii parului pot fi multiple. Acestea pot fi ereditare, pot aparea din cauza unor afectiuni sau modificari hormonale, administrarea unor medicamente de lunga durata, stresul sau coafatul excesiv cu produse ce contin substante toxice. In astfel de cazuri putem vorbi si despre alopecie, o afectiune tot mai intalnita la femei si barbati.

Una dintre solutiile ce sunt recomandate in ceea ce priveste caderea excesiva a parului este implantul de par, iar clinica Dr. Felix cu pagina drfelixhairimplant.ro vine cu solutii avantajoase.

De ce implantul de par este recomandat in detrimentul altor tratamente

Implantul de par este o solutie mai sigura comparativ cu utilizarea unor produse din comert, care majoritatea contin substante toxice si nu fac decat sa agraveze si mai mult caderea parului. Multe tratamente sau produse nu au rezultatele asteptate si asta pentru ca nu pot avea efect la radacina parului de a ajuta sa creasca alti foliculi.

Implantul de par insa poate face acest lucru si vine cu avantaje multiple. Clinica Dr. Felix Hair Implant vine cu servicii in acest sens.

In primul rand, un implant de par spre exemplu ofera un aspect natural si asta pentru ca procedura se realizeaza prin tehnica moderna Q-FUE. Aceasta este una dintre cele mai putin invazive dintre toate tehnicile de implant, dar si cea mai evoluata.

Etapele implantului de par folosite prin metoda Q-FUE sunt realizate exclusiv manual de catre medici ultraspecializati. Astfel ca nu vor exista cicatrici, dureri sau sangerari.

In al doilea rand, implantul de par realizat prin aceasta tehnica este o solutie permanenta, cu rezultate uimitoare.

Te vei putea bucura din nou de viata si nu vei mai fi complexat de aspectul fizic. Vei avea din nou incredere in tine, iar starile de anxietate vor disparea.

Clinica Dr. Felix ofera cu servicii de calitate

In cadrul clincii cei interesati de implant de par pret vor putea gasi detalii in pagina oficiala a clinicii Dr. Felix Hair Implant. Tot aici regasim si servicii de implant de sprancene, de barba si mustata, astfel ca atat femeile, cat si barbatii vor putea sa apeleze cu incredere la aceasta clinica.

Echipa de aici este recunoscuta pentru calitate, pentru experienta vasta in domeniu, cat si pentru serviciile complexe pe care le ofera.

Asadar, caderea parului nu mai este o provocare atat de mare pentru tine, atat timp cat exista solutii in acest sens.

Descoperiti mai multe detalii in pagina oficiala.

Date de contact:

+40 720.254.368

+40 749.260.204

office@drfelix.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *