Comandă online aparate de sudură calitative și profesionale, de la desudura.ro

pistolet sudura mig mag

Aparatele de sudură au crescut ca și calitate, dar și ca eficiență, iar acestea nu mai reprezintă ceva inaccesibil. Folosindu-te de acestea poți concepe și totodată finaliza numeroase proiecte, atât în materie de cele casnice, cât și profesionale. Pentru a finaliza totul cu succes ai nevoie de dispozitive de calitate, care să garanteze o durabilitate extinsă a întregului proiect. Desudura.ro te va ajuta să găsești aparaturile necesare pentru proiectele tale, atât în materie de protecție, dar și de concepere ale acestora. Gama largă de accesorii te așteaptă cu produse noi ce dispun de caracteristici și capacități diferite.

Magazinul online cuprinde o mulțime de aparate de sudură de tipuri diferite și accesorii pentru această practică. Ai la dispoziție și pistolet sudura Mig Mag, dar și accesorii pentru acesta. În funcție de tipul ales, se folosesc diferite modalități de sudură, informații pe care le găsești pe site la fiecare articol în parte. Produsele sunt descrise complet, astfel încât să te asiguri că faci o alegere bună și potrivită. Vei găsi o varietate de aparate de sudură calitative și profesionale, care să îți fie de ajutor în toate proiectele tale.

Pe site ai la dispoziție aparate de sudură cu argon, cu sârmă, plasmă și electrod. În funcție de ceea ce ai nevoie, poți suda în curent continuu, cu regim intens de lucru, pentru sudarea diferitelor tipuri de materiale și așa mai departe. Tot acolo vei găsi și aparaturi cu electrod învelit, ce dispun de specificațiile MMA. Acestea pot suda cu toate tipurile de electrozi, având un regim de lucru intens.

Varietate de aparate de sudură pentru profesioniști și începători

Compania oferă tuturor clienților o gamă completă de aparate de sudură și accesorii de la VELT. Ai parte de o mulțime de produse pe care le poți alege în funcție de nevoile tale, precum măști de sudare, kituri pentru cablurile de sudură, electrozi rutilici, bazici, clești pentru aparatele de sudură, reductoare de presiune, pistolet, butelie pentru argon, mufe pentru panou, butelie pentru corgon, alături de o varietate de alte produse.

Toate dispozitivele și accesoriile de pe site sunt de ultimă generație, ce activează cu ușurință în aplicațiile de sudură de întreținere, dar și industrială. Poți alege și aparate ce au modul de inițiere al arcului electric la distanță, a cărui electrod nu este necesar să fie atins de piesă. Aparatele de acest tip sunt cu argon și se utilizează în majoritatea cazurilor la sudarea oțelurilor aliate și inoxului.

Aparate disponibile pentru lucrul intens

Aparatele de sudură cu sârmă sunt special concepute pentru lucrul intens. Gama VELT îți prezintă diverse aparate care au capacitatea de a suda cu gaz, fără gaz, cu sârmă tubulară sau plină. Acestea au un sistem de ventilație forțată și dispun de o protecție cu termostat. De asemenea, au un panou frontal care are un afișaj electronic.

Afișajul electronic are capacitatea de a indica parametrii în care se sudează cu exactitate. Descoperă întreaga gamă și comandă online aparatele de calitate!

Contact: office@vladicom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *