Confera personalitate bucatariei tale cu fototapetul vlies de la deco-perete.ro

Fototapetul este o idee buna pentru a adauga culoare si textura diferita peretilor dintr-o incapere. Este de altfel si un mod practic de a decora orice tip de spatiu, chiar si bucataria, de ce nu. Gandirea clasica dicteaza faptul ca fototapetul ar putea avea de suferit, dat fiind faptul ca in bucatarie conditiile de mediu sunt diferite – cu umiditate ridicata, spre exemplu. Nu insa cand vei alege fototapetul vlies.

Tipic vorbind, in bucatarii intalnim adesea peretii albi imaculati si suprafete simple si uniforme. Considera insa ca un fototapet nu se compara cu nimic altceva, creeaza impact deosebit mai ales in bucatariile mici. Sa parcurgem cateva intrebari frecvent intalnite cand vine vorba de a alege fototapetul vlies pentru bucatarie:

  1. Este acesta o solutie de durata?

Suna mai convenabila ideea de a aplica placi ceramice. Din ratiuni practice, acestea sunt o prima alegere. Trebuie spus insa ca si fototapetul vlies este usor de intretinut si are sanse sa fie durabil. Va presupune desigur alegerea unuia de calitate. O recomandare este eshop-ul Deco-perete.ro, unde fototapetele vlies iti sunt insiruite intr-o vasta colectie. Acestea presupun un material netesut, sunt usor de aplicat si permit aerului sa circule.

Alegand varianta corecta de fototapet – spre exemplu fototapet superlavabil de la Deco-Perete – nu trebuie sa te mai ingrijorezi cum ca in timp culorile acestuia se sterg, ca se dezlipeste de pe perete sau alte scenarii de genul.

  1. Cum aleg fototapetul?

In principiu, tine de o chestiune de gusturi. Din fericire exista o mare diversitate de modele. Oricare ar fi alegerea, trebuie sa te asiguri ca paleta cromatica ce predomina este ce trebuie in bucataria ta si ca va aduce dinamism spatiului. Asadar, este de preferat sa alegi fototapetul astfel incat acesta sa completeze bucataria cu bun gust si sa nu se demodeze. La Deco Perete vei gasi variante care sa te inspire: imagineaza-ti peretele bucatariei tale imbracat in tonuri savuroase, cu imagini atractive –  fructe, cafea printre altele.

  1. Cum il aplic?

Alegerea fototapetului pentru bucatarie poate ca iti va da batai de cap. Insa in ceea ce priveste aplicarea ar trebui sa fie destul de simplu. Un avantaj in plus il ai de la Deco-Perete prin faptul ca primesti la pachet tot ce iti trebuie pentru a aplica rapid si simplu fototapetul ales – instructiuni si adeziv incluse. Timp estimativ pentru finalizare: 60 de minute.

Asadar, fototapetul poate fi o alternativa la moda pentru clasica varianta a placilor ceramice montate in bucatarii. Implica costuri rezonabile si poate fi destul de usor de schimbat, atunci cand iti surade aceasta idee. Ai avantajele acestea daca alegi fototapetele vlies, asa cum vei descoperi la deco-perete.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *