Cu lentile de contact colorate de la Lentiamo îți poți schimba look-ul!

lentile contact colorate lentiamo

Dacă îți dorești în vara aceasta să schimbi ceva la felul în care arăți, mai simplu ar fi să încerci ceva nou pornind de la chipul tău. Mai precis de la ochi, supranumiți deseori oglinda sufletului.

Dacă ești purtătoare de ochelari sau intenționezi să faci tranziția de la ochelari la lentile de contact, ar trebui să știi care sunt diferențele între cele două instrumente care te ajută să ai o vedere clară.

La Lentiamo, cu pagina oficială Lentiamo.ro, găsești atât ochelarii de vedere potriviți formei feței tale, cât și ochelari de soare, dar și accesoriile aferente întreținerii lor. În afară de ochelari, tot aici găsești lentile de contact colorate, cu sau fără dioptrii.

Avantajele întrebuințării lentilelor de contact

În ziua de astăzi ochelarii sunt un accesoriu modern, care prin multitudinea de modele și culori parcă te îmbie să îi porți. Dar dacă te-ai decis să faci trecerea de la ochelari la lentile de contact, ar trebui să știi care sunt diferențele între cele două instrumente de corecție ale deficiențelor de vedere.

Lentilele de contact îți permit să faci sport, fără rețineri. Nu vei mai avea grija lor, deoarece se fixează foarte ușor pe suprafața ochilor.

Câmpul vizual va deveni mai mare, nu vei mai avea tendința să privești mijind ochii sau pe deasupra, așa cum o făceai când purtai ochelari.

Varietatea mare de dioptrii și felul în care pot fi purtate, fie cu port de zi sau și peste noapte, face din Lentiamo locul unde poți să îți comanzi lentilele potrivite, dar și soluții pentru întreținerea lor – precum și picături oftalmice pentru lubrifierea ochilor cu tendință la uscăciune.

Cum îți poți schimba look-ul cu lentile colorate

Te-ai obișnuit deja cu purtarea lentilelor de contact și cu regulile de igienă aferente, dar ai decis că ai vrea să încerci și lentile de contact colorate, pentru o schimbare bine-venită de look.

La Lentiamo vei găsi lentile de contact colorate cu sau fără dioptrii, la prețuri avantajoase. Nuanțele variază de la cele naturale la cele extravagante sau scary, potrivite pentru sărbătoarea de Halloween.

Printre cele mai bune branduri prezente în magazinul online se numără Adore, Air Optix Colors, ColourVUE, FreshLook, SofLens Natural Colors.

Indiferent de marca aleasă, acestea vor schimba în mod natural culoarea ochilor, în funcție de ocazie sau de starea de spirit. Mai puțin vor face acest lucru lentilele pentru ocazia de Halloween, desigur, pentru că ele au un rol scary în cadrul sărbătorii respective. Toate aceste lentile sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, cu un sistem avansat de imprimare, pentru a asigura o culoare naturală.

Printre nuanțele din care poți alege se numără și albastru, căprui, gri, verde și violet.

Alege 2 lentile sau o cutie cu zece

Având în vedere că lentilele de contact colorate pot fi comandate și cu dioptrii, poți încerca pentru început o cutie cu 2 lentile, pentru a vedea dacă ți se potrivesc. Acestea au următoarele avantaje:

  • Durabilitate, material rezistent la depuneri, pentru un confort excelent.
  • Manipulare ușoară.
  • Culori deosebit de naturale și combinații de nuanțe naturale.

Fii diferită vara aceasta și îndrăznește să faci o schimbare cu lentilele colorate de la Lentiamo! Mai multe detalii găsiți pe site-ul furnizorului.

Contact: info@lentiamo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *