Cum să crești capacitatea de încărcare a mașinii? Vezi aici

perneauxiliare.ro

Avem nevoie de mașină, aproape ca de aer. Unii dintre noi își desfășoară activitatea profesională astfel, deci este de la sine înțeles câtă grijă trebuie să avem de autovehicul. Prin grijă vorbim implicit de dotări diverse, care ar putea face diferența de confort și nu numai.

Dacă și tu ești interesat de o modalitate prin care să mărești capacitatea mașinii tale, ai ajuns unde trebuie. Vezi aici detalii în acest sens.

Pernele auxiliare, o dotare practică

Pentru cei care încă nu au auzit despre pernele auxiliare, acestea sunt accesorii auto practice. În sensul în care au preț rezonabil din punct de vedere al achiziției. Rolul acesteia este de a oferi mai multă stabilitate, ajutând și protejând suspensia existentă. Foarte important de precizat este că pentru montajul acestora nu este nevoie să demontați ceva.

Astfel de perne sunt potrivite pentru mașinile cu arcuri elicoidale, în interiorul cărora se vor monta practic aceste perne. De altfel ele susțin suspensia existentă și fac posibilă încărcarea la capacitate mai mare a mașinii. Ridică garda de la sol și în plus, poate că efectul lor important, este că diminuează din vibrațiile pe care le resimțim când circulăm pe diverse categorii de drumuri, dar mai ales când vine vorba de cele accidentate sau cu denivelări. Despre aceste produse aflăm și din pagina oficială a unui furnizor, respectiv perneauxiliare.ro.

Cât te costă o astfel de dotare pentru mașina ta?

Este de menționat că astfel de perne nu sunt universal valabile, acestea sunt pe dimensiuni. De aceea, când comanzi astfel de perne ține cont de tipul de mașină și de anul fabricației. Asta înseamnă posibilitatea de a comanda perne pe măsură, 100% potrivită pentru mașină. De la furnizorul Perne Auxiliare astfel de perne disponibile respectă standardele înalte de calitate. Sunt realizate din cauciuc rezistent chiar și în condiții meteo extreme – căldură mare sau îngheț. Rezistă foarte bine la îngheț, frecare, la acțiunea diverselor ingrediente, produse.

În principiu, durata de viață a acestora este de până la 4-5 ani, în funcție și de stilul de condus. Un an din această perioadă este garantată de furnizor, așadar dacă se întâmplă ca în decurs de 12 luni să fie vreo problemă, înlocuirea acestora este gratuită. Ce trebuie să știe cei interesați este că astfel de perne nu trebuie și nu pot fi reparate.

Costul este per kit, kit care include și accesoriile necesare. 300 de lei, indiferent pentru ce tip de mașină este setul de perne. În plus, pentru cei care achiziționează de la perneauxiliare.ro vor avea parte de asistență, atât în ceea ce privește alegerea kitului, cât și când vine vorba de montaj. Va fi oferită asistență tehnică, însă este de preferat ca montajul să fie realizat la service auto autorizat.

Pentru că drumurile din țară sunt denivelate, accidentate, mari porțiuni sunt de acest fel, este evident că orice îmbunătățire adusă mașinii este binevenită. Comandă kitul de perne auxiliare și convinge-te că este o dotare foarte bună.

 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *