Cum sa scapi de grija cu ajutorul a 5 alimente

Pare ca anul acesta, luna octombrie a adus nu doar temperaturi foarte scazute, ci si un val de gripa si raceala. Pentru a nu va petrece tot restul toamnei si iarna care urmeaza simtindu-va rau din cauza acestor afectiuni sezoniere, NEI Medica va povesteste putin despre alimentele care amelioreaza simptomele si va intaresc sistemul imunitar.

1. Mierea

De departe cea mai apreciata, mierea este bogata in antioxidanti, avand un puternic efect antiseptic. Este buna pentru ameliorarea tusei si a durerilor in gat.

2. Portocalele

Datorita continutului ridicat de vitamine C si A, ajuta la refacerea organismului si la intarirea sistemului imunitar.

3. Ceaiul de macese

Continutul ridicat de vitamine B1, B2, C, K, PP fac din ceaiul de macese un aliat important impotriva virozelor. Acesta este potrivita nu doar in tratarea gripei si racelii, ci si in prevenirea lor.

4. Ceaiul de nuci

Este foarte eficient in ameliorarea tusei, in special cand este baut caldut si neindulcit.

5. Usturoiul

Considerat de multi antibiotic natural, usturoiul are puternice proprietati antiseptice, intarind totodata sistemul imunitar.

Pentru a preveni neplacerile produse de gripa, este indicat sa aveti un regim alimentar cat mai bogat in vitamine si minerale, precum si un regim de viata lipsit de stres si oboseala.

Clinica NEI Medica Asistsituata in strada Johann Strauss nr. 2A te asteapta cu dotari la cele mai inalte standarde, un laborator propriu de analize, personal medical de specialitate dedicat si profesionist.

Serviciile de Medicina Muncii si Securitate in Munca sunt completate de o gama diversa de specialitati medicale menita sa vina in intampinarea companiilor si persoanelor fizice deopotriva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *