Cum stii daca site-ul tau are nevoie de o optimizare OnPage?

e-advertising

Dupa cum se desfasoara lucrurile in momentul de fata, ar trebuie sa ne asteptam ca online-ul sa explodeze la propriu. Pentru siguranta noastra si a celor apropiati noua, autoritatile ne recomanda sa respectam autoizolarea pe cat mai mult posibil. Alege sa faci in mare parte cumparaturi din mediul online – e mult mai sigur.

In cazul in care detii un site, afacerea ta se desfasoara in mediul online, nu ti-ai dori ca in astfel de momente romanii sa afle de ea? Daca si pana acum ti-a mers destul de prost in mediul online poate nu stiai nimic de promovarea online, de serviciile de marketing digital.

Ce sunt serviciile de digital marketing?

Serviciile de digital marketing, cele de care site-ul tau are nevoie pentru a se clasa pe un loc fruntas in topul cautarilor Google, se impart pe mai multe subramuri. Putem aminti aici de SEO – cresterea organica a pozitionarilor site-ului tau cu ajutorul cuvintelor cheie relevante – promovarea Google Ads, promovarea pe Social Media, dar si Email Marketingul.

Vreau sa ne oprim astazi la serviciile de promovare SEO, adica optimizarea motoarelor de cautare. Ai nevoie mai mult ca niciodata de astfel de servicii daca iti doresti sa maresti traficul calitativ al site-ului tau. SEO se imparte in doua categorii – on site-optimization si off-site optimization. Haide sa discutam mai multe despre on site-optimization.

Cand ai nevoie de un on-site optimization?

Daca nu esti inca pregatit sa investesti in promovare online, poti opta macar pentru un on-site optimization – te va ajuta foarte mult. In cele ce urmeaza iti voi da un exemplu de problema cu care site-ul tau se poate confrunta fara ca tu sa stii, iar serviciul de on-site optimization il poate rezolva.

  • Ai folosit cuvinte fara potential de cautare

Probabil ti-ai dorit sa infrumuzetezi o simpla asociere de cuvinte si ai transformat cuvintele cheie din cadrul site-ului tau in cuvinte fara potential de cautare – nu asta e strategia pe care trebuie sa o aplici in mediul online.

Cuvintele cheie din cadrul site-ului tau trebuie sa aiba un pare potential de cautare, mai are decat al concurentei daca se poate. Lasa o echipa de experti SEO sa se ocupe de astfel de lucruri in locul tau – cei de la eAdvertising sunt recomandarea mea pentru tine. Acceseaza-le site-ul si vei afla o multime de lucruri despre ei.

Totodata, daca nu ai folosit variatii de cuvinte cheie, cu potential mare de cautare bineinteles, poate fi o alta cauza pentru care site-ul tau nu urca in topul rezultatelor Google. Dupa cum ti-am mai spus, mai bine lasa o echipa de experti sa se ocupe de toate in locul tau – sa iti optimizeze site-ul asa cum trebuie. Atunci cand site-ul tau este optimizat corespunzator, pare ca si serviciul de off-site optimization este mai eficient, atrage mult mai usor publicul.

Pentru si mai multe detalii in acest sens, pentru a afla cu exactitate ce inseamna de fapt SEO, te invit sa iei legatura cu expertii de la eAdvertising. Nu uita ca ei se pot ocupa pentru tine atat de optimizarea externa, cat si de cea interna a site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.