Daca ai nevoie de fizioterapie si/sau kinetoterapie mizeaza pe serviciile din cadrul clinicii Masaya

 

Dupa accidentari diverse, fracturi, ca parte din perioada de recuperare ti se va recomanda fizioterapia si de ce nu si kinetoterapie. Ai tendinta de a minimaliza importanta acestor sedinte. Pare mai accesibil si usor sa iei calmante pentru a atenua durerile care te incearca. Pe termen lung, fizioterapia si/sau kinetoterapia redau mobilitatea si starea de bine, asadar ar fi bine sa iti indrepti atentia spre aceste sedinte, asa cum iti sunt recomandate de medic.

Ceea ce trebuie sa luam in considerare este ca nu doar traumatismele ne trimit la fizioterapie. Aceasta abordare de tip recuperare medicala se aplica cu succes si in cazul celor care au viata sedentara, viata stresanta, ce pune la propriu presiune pe organism, slabindu-l. Ametelile, durerile musculare, epuizarea fizica si psihica pot fi semnale de alarma care sa te trimita la medic. Iti poate fi recomandata fizioterapia si daca:

  • Te dor genunchii.
  • Ai picioarele umflate.
  • Te dor talpile, calcaiele.
  • Iti este dificil sa iti intinzi degetele.
  • Ai probleme cu coloana vertebrala, poate chiar hernie de disc.
  • Ai postura incorecta.

Fizioterapia este de asemenea indicata si preventiv. Adica nu trebuie sa astepti sa ai mai multe simptome, ci pur si simplu iti vei dori sa te mentii in forma sau chiar sa iti imbunatatesti tonusul, vigoarea corpului.

Fizioterapie in cadrul clinicii Masaya

In contextul actual, teama de coronavirus ne impiedica sa mai desfasuram multe din activitati cu aceeasi lejeritate ca inainte. Este firesc pana la urma. Pentru cei interesati de sedinte de fizioterapie, la clinica Masaya exista masuri stricte de igiena si conditii excelente pentru pacienti.

Inceputul acestei luni marcheaza si reinceperea activitatii in cadrul acestei clinici. Au insa loc in continuare consultatii online, pentru cei care au nevoie, minimalizand astfel interactiunile si pastrand distantarea sociala. Pentru cei care trec pragul clinicii trebuie spus ca sunt noi masuri impuse: accesul se va realiza numai dupa ce mainile vor fi dezinfectate. Vor fi obligatorii masca si manusile, precum si verificarea temperaturii.

Serviciile medicale raman aceleasi, desfasurate in conditii excelente. Inainte de a solicita programare la medicul specialist poti verifica online si mai multe despre fiecare specializare in parte. Despre ce presupune fizioterapia si nu numai, despre cum te pot ajuta astfel de sedinte descopera aici: https://clinicamasaya.ro/fizioterapie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *