Daniel Ivan este psihoterapeutul tau din Bucuresti

psihoterapeut bucuresti daniel ivan

Exista momente in care simti ca nu mai poti. Parca nu vrei sa discuti cu nimeni si poate nu vrei nici macar sa iesi din casa. Vezi totul gri in jur si parca nimic pozitiv nu ti se intampla. Prin astfel de stari au mai trecut si alte persoane, chiar daca pare ca numai tu esti la pamant si nimeni nu te intelege.

Starile anxioase si depresia sunt uneori inevitabile. Important este sa stii sa ceri ajutorul atunci cand ai nevoie pentru a putea intelege de ce te simtti astfel si pentru a reveni la o stare mai buna. Un psihoterapeut Bucuresti care te poate ajuta in acest sens este Daniel Ivan. Chiar daca nu locuiesti in capitala, poti avea parte de sedinte online cu acest psihoterapeut pentru ca ofera si astfel de posibilitati.

O sedinta de terapie, un pas mai aproape de vindecare

Chiar daca pare greu sau chiar imposibil sa discuti despre ceea ce te apasa, important este sa faci primul pas – acela de a apela la ajutor. Vei discuta exact ceea ce vrei tu, te va ajuta sa te descoperi mai bine si sa intelegi de ce ai astfel de stari care poate nu te lasa sa dormi noaptea si care iti afecteaza calitatea vietii. Sedintele nu trebuie sa fie ceva de speriat si vei descoperi acest lucru imediat dupa prima sedinta. Nu esti fortat la psihoterapie sa discuti despre nimic. Doar despre ceea ce doresti.

Poate ca a fost un trigger care ti-a declansat respectiva stare si daca il descoperi il poti elimina din viata ta sau poti gestiona mai bine emotiile de acest gen. Daca apelezi la cabinetul de psihoterapie danielivan.ro poti avea parte de diverse tipuri de terapii, atat individuala cat si pentru dezvoltare personala.

Trebuie doar sa mergi la o sedinta de terapie pentru ca de acolo incepe vindecarea ta. Daca intelegi ceea ce se intampla, daca iti intelegi starile si vei sti ca nu este o cale fara scapare va fi mai usor sa vezi viata cu alti ochi. Este important sa lucrezi mai apoi la partea de dezvoltare personala pentru ca te ajuta in viata din mai multe puncte de vedere si iti da incredere in tine.

Acceseaza site-ul www.danielivan.ro si descopera toate serviciile pe care le ofera si alege tipul de terapie la care vrei sa participi pentru a-ti schimba viata.

Contact:

contact@danielivan.ro

0761.600.020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *