De ce ar alege fetele angajari in videochat – totusi, “ce o sa spuna lumea”?

Discutam astazi despre un subiect tot mai controversat in zilele noastre, dar pe cat de controversat este, pe atat de mult apare in mediul online, in angajari si in mintea femeilor. Este vorba despre videochat.

Eeee, poate va durea putin in ceea ce voi scrie dar crede-ma, pe cat de tare doare, pe atat de adevarat este. Unii ma vor considera dura, iar altii poate realista. Vom vedea la final! In primul rand, haideti sa vedem ce este videochatul si cu ce se mananca aceasta meserie.

Videochatul este un serviciu web care are rolul de a permite utilizatorilor de internet sa creeze conversatii intre ei printr-o camera web. Deci, teoretic vorbind, nu este nimic rau in asta.

Iata de ce fetele ar face videochat dar totusi, “ce o sa spuna lumea”?

 In continuare va prezint cateva expresii folosite de fete cand se ia in discutie videochatul.

  • “As face, dar este ilegal”. Pai daca ar fi ilegal, nu ar mai exista acea definitie in dex care spune ca videochatul este un serviciu web care creeaza conversatii pe video la distanta, pentru ca in aceasta meserie nu exista contact fizic intre acei 2 oameni. Iar cand vorbim de ilegalitate, citeste Legea 196/2003, revizuita si republicata in 2004 (nr. 496/2004). Videochatul este 100% legal, ba mai mult decat atat, semnezi si un contract de munca aferent.

 

  • “Daca apar poze si filmari cu mine pe internet?” Dar acele poze in costum de baie de pe retelele de socializare ce reprezinta? Dar cand faci twerk in bikini pe Tik Tok? Cati bani ai produs pentru acele fotografii si video-uri? Nu vreau exagerez, dar 7 din 8 femei se expun pe retelele de socializare si sunt foarte mandre de acest lucru. Paradoxul face ca pentru acele poze nu primesti nimic mai mult decat like-uri sau inimioare, dar totusi ele nu vor sa faca videochat ca daca apar poze cu ele pe internet dezbracate. Ce o sa zica lumea? Ei, afla ca atunci cand faci twerk pe retelele de socializare, barbatii nu au o parere foarte buna despre tine. Un studio care se respecta si care se bazeaza pe incredere si calitate precum prime-studios.ro nu va publica niciodata fotografii sau filmari cu tine in spatiul public, ci le va folosi strict pentru a-ti crea profilul de model pe site-urile de specialitate. Acest studio de videochat in Bucuresti nu te va pune niciodata intr-o postura proasta si nu va publica fotografii cu tine pe retele de socializare pentru ca nu acesta este scopul lor.

 

  • “Voi fi tratata urat in societate daca fac videochat”. Stiai ca exista si videochat non-adult? Daca esti considerata intr-un anume fel atunci cand vorbesti cu cineva fara ca tu nici macar sa te dezbraci, atunci intr-adevar multa lume isi da cu parerea si vorbeste in necunostinta de cauza. Mai mult decat atat, in aceasta categorie de videochat non-adult nici nu ai voie sa te dezbraci, iar daca nu ma crezi pe cuvant acceseaza site-ul prime-studios.ro si vei vedea acolo mai multe detalii despre acest aspect.

 

  • “Nu ma cobor la acest nivel, pot si vreau mai mult de la viata mea” Nici un fel de problema. Inseamna ca in aproximativ 2 ani de zile de la jobul tau cu salarul minim pe economie, iti vei permite sa iti cumperi casa si masina ta, sa calatoresti foarte des in tari exotice, sa iti cumperi cele mai frumoase haine, sa mananci cat mai sanatos, mai ales daca vei sta zilnic 2-3 ore peste program la munca. Nimeni nu are dreptul sa iti schimbe mentalitatea, daca tu asta vrei. Insa, daca vrei sa devii cu adevarat independenta si sa obtii ceea ce iti doresti, poti apela la un studio de calitate care face angajari studio videochat  .

Sunt mai multe expresii folosite atunci cand discutam despre acest subiect tabu de videochat, insa acestea sunt dintre cele mai des folosite.

Prime Studios, un studio cu multe beneficii

 Prime Studios este un studio de calitate, care ofera siguranta, flexibilitate, lux, independenta financiara si un parteneriat strategic persoanelor care isi doresc ceva mai mult de la viata. Mai mult decat atat, pentru a deveni un model de videochat nu este nevoie sa ai o experienta anterioara deoarece ei ofera traininguri de specialitate inclusiv de limba engleza pentru ca tu sa poti sa oferi la randul tau calitate.

Contact:

Telefon: 0725 165 944

Site oficial: prime-studios.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *