De ce barbatii sunt atat de obsedati de sex?

Barbatii si femeile sunt caracterizati de diferente extrem de mari, care descriu moduri tipice de trai pentru fiecare rasa in parte. Cu toate acestea, exista unele diferente care nu sunt deloc subtile atunci cand vine vorba de sex. Insa, nu exista aproape nicio experienta mai potrivita care sa caracterizeze comportamentul barbatilor, decat sexul.

Astfel, chiar din momentul in care ne nastem, suntem tratati ca fiinte diferite, in functie de gen. Nu numai ca se considera ca avem un gen, ci suntem conditionati sa avem un sex. Clipa de clipa, zi de zi, baietii si femeile sunt tratati diferit in functie de identitatea lor. Insa, modul in care baietii invata sa devina masculini face ca acestia sa gandeasca, in mod inevitabil, la sex.

Toti copiii, atunci cand sunt mici, sunt dragalasi si indragiti de toata lumea, dar cu toate acestea, baietii sunt educati in mod diferit, fiind invatati ca nu au voie sa fie sensibili- aceasta caracteristica fiind tipica pentru femei. Astfel, barbatii sunt educati sa fie cat mai masculini, in timp ce fetele primesc mai multa atentie. Insa, aceasta izolare face ca baietii sa creada ca nu e ok sa ceara ajutor. In acest fel, baietii trebuie sa isi gaseasca singuri raspunsurile la toate intrebarile.

Sexul este raspunsul

De-a lungul timpului, singura modalitate prin care baietii pot sa isi arate sentimentele este cea prin care se antreneaza sa nu le arate, in acelasi timp devenind deconectati fata de oameni. Dar, o fi sexul raspunsul la acest proces lipsit de sensibiltate atunci cand vine vorba de barbati?

Pe masura ce barbatii trebuie sa se lupte cu singuratatea si izolarea, golul creat da nastere intimitatii, pasiunii si senzualitatii. Astfel, sexul este raspunsul. Barbatii primesc tot ceea ce nu au avut parte in procesul de crestere prin sex, actul sexual fiind singura modalitate care ii poate face pe barbati sa se simta iubiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *