Descoperă instrumente de laborator și spălătoare de microplăci de la Precisa.ro

spalatoareb de microplaci

Aparatura de laborator este tot acel ansamblu de instrumente care își au rostul lor în analiza amănunțită a oricărui prototip care există pe piață. Indiferent de industrie sau utilizare tot ceea ce există în jurul nostru a pornit inițial de la o idee care a fost mai întâi testată pentru fiabilitate.

Persoanele care lucrează în laborator se implică sută la sută pentru reușita proiectelor, dar fără o aparatură de calitate nu există rezultate sigure. Cu alte cuvinte, produsul testat nu se poate ști dacă va fi sau nu folositor pe mai departe. Specialiștii de la Precisa intervin pe piața de profil cu una dintre cele mai variate sortimente de aparatură de laborator și nu numai.

Descoperiți mai jos aceste elemente indispensabile cercetării și inovării.

Aparatura PCR și spălătoare de microplăci doar la Precisa

Aparatura de tip PCR este una dintre cele mai sensibile sisteme de echipamente comercializate de Precisa pe pagina oficială precisa.ro. Dintre acestea se remarcă spalatoare de microplaci, sisteme de aspirare, omogenizator probe și hotele PCR.

Unul dintre cele mai des achiziționate este și spălătorul de microplăci, fabricat special pentru spălarea și curățarea diferitelor tipuri de microplăci. Aparatul este prevăzut cu un sistem programabil, ușor de manevrat. Cu ajutorul acestui sistem se asigură soluții de diferite concentrații pentru aspirație, combinare și dozare eficientă.

Printre modurile de lucru ale aparatului se numără spălarea propriu-zisă a microplăcilor, clătire, amestecare, aspirare în ½ puncte și posibilitatea adăugării diferitelor substanțe între ciclurile de lucru. Aparatul este multifuncțional, el având programe pentru mai multe tipuri de plăci provenind de la producători diferiți.

Aparatura de laborator de înaltă performanță

Nu este ușor să găsești un furnizor care respectă toate standardele în vigoare referitoare la aparatura de laborator comercializată, dar specialiștii de la Precisa sunt în topul căutărilor din acest punct de vedere. Aici găsești o gamă variată de echipamente pentru diferite domenii de activitate, dintre cele mai diverse. Din peste 1000 de produse distribuite de Precisa,  descopera aici aparatura de laborator de o precizie și calitate ireproșabilă. Aici se pot comanda aparate de măsură și control, balanțe de analize și precizie, microscoape, incubator, camere climatice și mobilier de laborator printre altele.

Nu trebuie să cauți prea departe pentru calitate, produsele se pot comanda online de pe site-ul Precisa, iar dacă dorești mai multe informații despre ele citeste si articolul acesta. Cu siguranță nu vei dori să le achiziționezi din altă parte.

Prețuri mai accesibile pentru companii

În funcție de ce anume îți dorești să cumperi dacă ai nevoie de kituri și teste rapide sau testarea anumitor alimente sau chiar și testarea materialelor de construcții înainte ca acestea să intre pe piața de larg consum, se poate cere înainte o cotație de preț. Dacă nu ești pe deplin lămurit asupra unui produs poți cere de asemenea lămuriri suplimentare înainte de a le achiziționa. Precisa oferă consiliere personalizată pentru fiecare client în parte. Se mai oferă service gratuit în perioada garanției produselor.

Pe site-ul firmei precisa.ro se mai găsesc de asemenea și instrumentare și materiale didactice necesare în școli și universități în cadrul laboratoarelor de chimie, biologie sau anatomie.

Contact: office@precisa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *