Despre masini si personalitati

La un nivel de clasa medie romanii isi permit o masina cat pentru 2 generatii pentru ca si asa investiile sunt mari pentru intretinere. Considerand un astfel de caz este de la sine inteles ca alegerea masinii este una minutioasa caci se nu se schimba prea curand. Analizand toate aspectele de la costuri la intretinere nu se excluda nici lista de preferinte. Gusturile nu se discuta insa clar ele vor scoate in evidenta ce tip de persoana esti.

Un studiu facut de americani releva faptul ca cei care conduc o masina mare de tip SUV sunt cei sub 40 de ani carora nu le plac drumurile lungi. Prefera siguranta si se preocupa de asta pentru copii in special. Traiesc in suburbii si sunt oameni rezervati.

Cei care conduc un minivan sunt familisti, oameni care au familii numeroase. De cele mai multe ori sunt oameni plini de viata, prietenosi care sunt mereu inconjurati de oameni. Si tendinta este ca femeile sa aleaga o astfel de masina. Si nu, nu sunt adepte hippie.

Surprinzator este poate ceea ce spun specialistii despre cei care prefera masinile de tip sport. Se crede in primul rand ca sunt oameni cu un venit usor incert, fara o constanta. Si pentru ca sunt masini puternice de asemenea se crede ca posesorii sunt cu un complex de inferioritate ce incearca sa compenseze cu ceva anumite probleme cu stima de sine. Dar desigur sunt si oameni aventuriosi, mai ales din categoria celor tineri.

Cei care conduc masini mici au tendinta de a se multumi cu lucruri mici, nu isi doresc prea mare succes in cariera. Insa sa admitem faptul ca o masina mica este practica. Mai ales in traficul infernal in care ne gasim zi de zi.

Nu in cele din urma cei care poseda masini de lux sunt si cei orientati spre succes, cei care isi doresc mereu mai mult si care devin usor workaholici. Cu un statut de invidiat, astfel de persoane sunt de o clasa sociala m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *