Detalii despre serviciile de pompe funebre sector 4 pe care nu ți le spune nimeni!

pompe funebre sector 4

În momentul pierderii unei persoane dragi, unul dintre cele mai grele lucruri este să planifici funeraliile și să te ocupi de toate formalitățile. Este important să găsești o companie de pompe funebre de încredere care să te ajute în acest moment dificil.

Descoperă în rândurile ce urmează câteva detalii despre serviciile de pompe funebre sector 4 pe care nu ți le spune nimeni! Ai nevoie de capac frigorific sau te poți lipsi de el? Ce fel de sicriu să alegi? Ce coroană de flori? În mod evident, ai zeci de întrebări înainte de a lua o decizie cu privire la serviciile acestea.

Ai nevoie de transport funerar!

De cele mai multe ori serviciile de transport și de manipulare ale unui defunct sunt separate. Nu te aștepta să fie ceva implicit. Dacă ai sunat pentru preluare defunct, ai nevoie mai întâi de toate de actul de constatare a decesului. Dacă ceri îmbălsămare, nu uita să specifici de transport și de manipulare, pentru a te asigura că trupul neînsuflețit este depus în sicriu și transportat la capelă. Adică tot ce ai nevoie, de la A la Z!

De asemenea, ar fi bine să soliciți serviciile specifice de la o firmă de profil care prestează pe raza orașului tău. Altfel ești suprataxat sau chiar refuzat. În fond, contează și cât de repede se pot desfășura lucrurile pentru a organiza priveghiul și înhumarea. Spre exemplu, echipa de la Rarox își prestează serviciile în capitală și în Ilfov și vine la fața locului în 30 de minute.

Pachetele de servicii

Dacă faci o analiză a serviciilor oferite îți dai seama că mai bine alegi pachetele de servicii, decât pe cele individuale. De la Rarox poți solicita, spre exemplu, serviciile funerare ce pot fi decontate pe bază de talon de pensie. Practic nu mai folosești bani cash, ci faci un decont cu talonul de pensie, asta dacă defunctul avea calitate de asigurat, pensionar fiind.

Practic, atunci când mergi la Rarox cu talonul de pensie poți alege unul din pachetele de servicii funerare – care să includă ce ai nevoie pentru început. Astfel, nu mai faci decontarea acelui ajutor de înmormântare și te scutești de un drum în plus. Asta îți oferă și posibilitatea de a alege mai flexibil, în raport cu bugetul disponibil. Sunt aici pachete de servicii president, de lux, dar și cele economice spre exemplu. În plus, preluarea unui defunct poate fi de la locuință sau dintr-o instituție spitalicească, cum adesea se întâmplă. Află despre tot ce include sau nu un pachet de servicii de acest tip, din pagină oficială Rarox – funerarenonstop-bucuresti.ro.

Despre Rarox

O companie de pompe funebre ce oferă servicii funerare complete, de la transportul decedatului, îmbălsămarea și îmbrăcarea, până la organizarea funeraliilor și înmormântarea propriu-zisă este Rarox. Este important că aceste servicii să fie efectuate cu profesionalism și compasiune, pentru a ajuta familia îndurerată să treacă prin aceste momente grele.

Cu o experiență vastă în acest domeniu, Rarox are o echipă de profesioniști care se ocupă de toate aspectele organizării funeraliilor. Aceștia lucrează cu respect și compasiune. Vezi mai mult detalii despre servicii noastre de pompe funebre din Bucuresti aici.

Rarox oferă o gamă completă de servicii funerare, inclusiv transportul decedatului, îmbălsămarea și îmbrăcarea, pregătirea și organizarea funeraliilor, inclusiv alocarea locului de înmormântare, pregătirea documentelor necesare și oferirea de sfaturi pentru a ajuta familia să ia cele mai bune decizii în aceste momente dificile.

Ai nevoie de asemenea de coroane sau de sicrie, de servicii individuale? Același loc înseamnă pentru orice familie îndoliată rezolvarea acestor probleme organizatorice. Detalii sunt în pagina oficială.

Contact:

0721.480.673

0769.658.216

office@funerarenonstop-bucurești.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *