Dilema unui model de videochat la Lucky Studio

luckystudio.roLa o prima vedere un job in videochat ar putea dilematic. Ori cel putin cand vii fara o experienta in spate te vezi ca un pui parasit in jungla. Se intampla sa ai un astfel de feeling cand esti la inceput de drum in orice tip de cariera. Insa la luckystudio.ro parerea ti se va schimba cu siguranta.

Studioul Lucky Studio

Deschis in Iasi, acest studio promite atat de multe incat la un moment dat te vei gandi in ce masura este adevarat. Pornit de la ideea de videochat in timp a stiut cum sa puna acel punct pe “i”, aducand incredere, confidentialitate si conditii avantajoase de munca.

In prima faza orice femeie se va intreba “de ce”.  De fapt oricand o astfel de intrebare nu te ajuta niciodata; pentru ca ai nevoie de bani, de o viata mai buna, pentru ca ai nevoie de un alt statut si pentru ca o astfel de metoda te ajuta ca in scurt timp sa te stabilesti din punct de vedere financiar. Cu ce risc sau cu ce compromis? Ai putea crede ca nuditatea femeii este in general ceea ce ar trebui sa blamam. Astaluckystudio.ro pentru ca videochat poate sa insemne numai atat sau chiar si deloc. Fiecare femeie in parte isi adopta stilul preferat si poate sa refuze orice pretentie. Alege singura care ii este limita si astfel nu are de ce sa se teama ca va fi pusa sa faca lucruri prea indraznete. Videochatul nu are legatura cu o apropiere fizica asa ca distanta asigura si faptul ca nu trebuie sa existe o asumare de risc.

In al doilea rand intervine dilema ce tine de expunerea pe care o au modelele de la videochat. Luckystudio.ro asigura confidentialitate pentru fiecare in parte, in mod egal. Lucrand aici ti se asigura faptul ca cei care vor intra in private sau chiar si free chat cu tine sunt de peste hotare, la fel ca si site-urile de prezentare ale fetelor, conturile lor.

luckystudio.roCat despre ideea in sine intr-o societate inca inchisa, inca cu accent pe subiecte tabu videochat-ul inca face parte din clasa de meserii cu dileme. Doar ca nu ne gandim ca in stil concret nimic nu se intampla. Nu ne gandim ca simpla expunere a unei femei in forma sa de nuditate – desi nu absoluta – este de fapt de admirat in cele mai mici detalii. Merita sa fie admirate, sa isi arate cu mandrie formele, sa se bucure de anii tineretii si sa se lase rasfatate, alegand o modalitate care sa le permita toate acestea; alegand luckystudio.ro modelele de la videochat isi aleg o varianta profi de a munci. Au parte de numeroase beneficii incat abia atunci isi dau seama cat de limitat au gandit poate ca si ele la un moment dat, crezand ca videochatul inseamna depravare, lipsa de moralitate si asa mai departe.

9 thoughts on “Dilema unui model de videochat la Lucky Studio

  1. Eu cred in videochat.Poti sa castigi o groaza de bani din meseria asta asa ca nu vad de ce nu ar putea fi facuta.

  2. cred ca trebuie sa ai o anumita categorie sociala ca sa potsi face asta.Nu ai cum sa faci daca nu te lasa constiintsa.

  3. normal ca trebuie sa poti ca s afaci atsa.De multe ori unele fete care par a fi inocente si cuminti se ocupa cu atsa..da nu e de condamnat oricum..bravo lor ca se descurca sa faca bani.

  4. Super misto. Nu am mai auzit niciun studio de videochat care sa ofere asa de multi bani inca de la inceput.

  5. am lucrat si eu un an jumate la lucky si tot respectu pentru ei.Mi-au dat tot timpul banii la timp si nu am avut nicio problema cu ei.

  6. Da.E adevarat ca si eu am fost sceptica la inceput da tot timpu miau dat banii la timp nu am avut nici o problema.Sunt seriosi si se comporta ca foarte bine cu fetele care lucreaza acolo.Daca ar fi sa mai lucrez, tot acolo mas duce.

  7. da..e pe undeva pe pacurari daca nu ma insel..asa ceva am auzit…cica-i super tare inauntru..e facut tot de un designer de interioare si arata foarte bine camerele.

  8. da..e pe undeva prin pacurari..din curiozitate si tot o sa ajung macar o data acolo..neaparat!!!!! 🙂

Comments are closed.