Diversificarea si eruptia dentara – o faza doi in unu in care ai nevoie de produsele Papa Bebe

diversificarea si eruptia dentara jucarie dentitie papabebe

Incepand cu varsta de 6 luni bebelusii incep etapa diversificarii. Cel care mai ieri mirosea doar a lapte, acum este mare si incearca si alte tipuri de alimente si texturi. Doar ca aceeasi perioada coincide si cu eruptia dentara si nu este prea placut cand gingiile devin dureroase. In ajutorul parintilor vine Papa Bebe, cu produsele sale bine gandite.

Jucarii de dentitie – bebelusii le adora

Exista o faza in viata lor cand orice vad baga in gura. Testeaza orice si par adorabili, insa in realitate acest gest are legatura si cu nevoia lor de a-si calma gingiile inflamate si dureroase. Preferati sa descoperiti jucarii dentitie de la Papa Bebe. Modelele sunt variate, in combinatie cu lemn si silicon, sunt numai bune de servit, in sensul in care pot fi bagate in gura si roase. Sunt special create astfel incat sa ofere un masaj bland pe gingiile inflamate.

Jucariile de dentitie sunt in forme adorabile, de la cele cu pisica si pana la cele cu om de zapada, iepurasi sau forma de suzeta.

Seturi pentru diversificare

Diversificarea vine si ea cu suisuri si coborasuri. Este etapa in care veti incerca sa il faceti curios pe bebelus sa incerce tot felul de preparate. Unii se arata chiar sceptici si mofturosi. O idee excelenta este sa ii prezentati mancarea intr-un fel aparte si sa transformati din aceasta aventura o experienta fun, ca o joaca.

Optati pentru farfurie bebelusi compartimentate, poate chiar tavi, care sa permita celui mic sa observe ce serveste. Va fi curios despre ce regaseste acolo, despre sortimentele de culoare si textura. Daca este tipul de bebelus ce incearca timpuriu sa isi exerseze independenta optati pentru tacamari speciale pentru varsta lor. Vor imita ceea ce vad la adulti si se vor bucura sa aiba parte de posibilitatea de a manca alaturi de acestia, cu tacam cu tot.

Papa Bebe, magazin online util oricarui parinte

Descoperiti acest e-shop si bucurati-va de produse speciale pentru bebelusi si parinti. Va fac viata mai usoara! Fiti practici si incercati produsele potrivite pentru orice moment – genti sau rucsac pentru plimbarile alaturi de cei mici, sutiene si alte articole pentru maternitate sau seturile de vase, boluri cu capac si alte accesorii pentru cand veti pregati masa celui mic si o veti servi.

Astfel de produse sunt imediat disponibile in stocul de la papabebe.ro. Comenzile sunt posibile exclusiv online.

Contact: contact@papabebe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *