Doresti sa locuiesti in Iasi? Casa Noua iti propune o solutie!

Municipiul Iasi este cel mai mare oras din zona Moldovei, fiind o localitate ce se afla in continua crestere din punct de vedere demografic, dar si economic- existand o multime de antreprenori ce aleg sa investeasca in diverse domenii de activitate din Iasi.

Iar, multumita dezvoltarii economice, dar si a cresterii numarului de studenti, Iasiul devine un oras unde piata imobiliarelor incepe sa creasca- la fel ca si in alte orase mari din tara, cum ar fi Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Constanta, Craiova sau Timisoara. Datorita cresterii cererilor fata de domeniul de imobiliare, in Iasi au inceput sa se dezvolte proiecte de locuinte, oferind diverse avantaje celor interesati de o noua casa. De asemenea, datorita dezvoltarii sectorului de locuri de munca- in Iasi gasindu-se o ofera diversificata din acest punct de vedere, dar si a numarului de studenti din ce in ce in ce mai ridicat- Iasiul atrage foarte multi locuitori in fiecare an. Contrar fata de ceea ce se crede, exista apartamente de vanzare in Iasi, la preturi rezonabile.

Proiectul Casa Noua din Iasi

Astfel, proiectul Casa Noua ofera apartamente cu 2 camere Iasi, in zone linistite si la preturi rezonabile. In acest sens, Casa Noua- Art Residence Development- iti ofera cele mai eficiente solutii, iar daca esti o persoana ce tine la intimitatea casei si isi doreste sa se trezeasca in fiecare dimineata in fata unei privelisti minunate, inseamna ca aceasta solutie este cea mai potrivita pentru tine.

Casa Noua este un proiect ce s-a dezvoltat in zone diferite ale Iasiului, in zone populare precum Bucium, Canta sau Nicolina, si pune la dispozitie apartamente de lux in Iasi, cu 1, 2, 3 camere sau chiar apartamente de tip penthouse. De asemenea, locatiile unde se afla blocurile Casa Noua sunt situate in zone linistite, astfel incat sa se potriveasca numarului mare de dorinte si nevoi. Fiecare apartament realizat in proiectul Casa Noua poate fi cumparat prin orice tip de credit, cu plata cash sau chiar cu programul Prima Casa.

In acest sens, cei interesati pot gasi apartamente cu 1, 2 sau chiar 3 camere, putand sa isi aleaga si zona unde isi doresc sa locuiasca, oferta de imobiliare de la Casa Noua fiind diversificata si accesibila.

Casa Noua este un proiect ce descrie un stil de viata elegant, exclusivist si privat pentru persoanele care tin la confortul lor personal, dar si la orice alt detaliu ce tine de acest domeniu. Echipa de profesionisti de la Art Residence Development este specializata in sectorul imobiliarelor, astfel ca propune celor interesati o noua perspectiva asupra confortului, ce poate fi un aspect ce se poate adapta la nevoile zilnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *