Dressingul, o solutie mai practica pentru depozitarea hainelor

dressing adele pro design art

O idee preconceputa este ca dressingul reprezinta o alegere doar pentru cei care dispun de spatiu foarte generos in casa. Ideea in sine de dressing ne duce de fapt cu gandul la un dulap extins, cat o camera. Asta nu inseamna totusi ca intr-un apartament spre exemplu un dressing nu poate fi amenajat.

Ceea ce este absolut implicit deciziei de a opta pentru un dressing se refera la nevoia de a comanda unul. In acest fel, il vei potrivi perfect spatiului pe care il ai disponibil. Poti alege un dressing ca model din catalogul de optiuni de la Prodesignart spre exemplu. Insa, din punct de vedere al dimensiunilor si detaliilor, vei cere specific ce iti doresti.

De ce este un dressing o investitie practica

Pentru ca spatiul de depozitare de acest gen poate fi suficient de cuprinzator incat sa includa toate articolele vestimentare si accesoriile de care ai nevoie in orice sezon. Ai la indemana tot ce porti zi de zi, la ocazii de asemenea. Nu schimbi locul hainelor, nu te vei mai preocupa de depozitarea acestora pe categorii. Totul sta in acelasi loc si este mai practic ca oricand.

Pentru ca salvezi din spatiul disponibil. Spre deosebire de clasicele dulapuri, spre exemplu, un dressing vine cu o varianta mai eleganta si practica. Astfel, usile culisante iti vor salva din spatiu mai mult decat crezi. Intr-o altfel de varianta, poti opta ca dressingul dorit sa exploateze spatiul dintr-un colt de camera, o forma care sa te ajute sa fii practica chiar si cand vine vorba de coltul camerei.

Pentru ca poti alege compartimentarea asa cum iti doresti. Zona cu rafturi, sina pentru umerase, dulapuri inchise, alegerea iti apartine ce si cum sa fie dispuse acestea, astfel incat lucrurile pe care le depozitezi sa fie aranjate asa cum iti doresti si ai nevoie.

Cat costa un dressing

Este greu de estimat, tinand cont ca o astfel de piesa de mobilier este un proiect personalizat. Pentru cei cu spatii mici de tipul apartamentelor, nu foarte generoase ca suprafata, un dressing poate fi adaptat ca forma, dimensiuni. Poate fi nu mai mare de un dulap clasic spre exemplu, insa cu usi culisante, cu oglinzi de ce nu. Costurile pot varia pana la 2000 de lei. Pe masura ce dressingul este tot mai mare, costurile sunt pe masura.

Cei de la Pro Design Art au oferte interesante la dressinguri si nu numai. Pot proiecta mobilierul dorit in format 3D de asemenea, astfel sa poti vizualiza orice amanunt. Acceseaza pagina si vezi ce ti se potriveste, estimari de costuri fiind afisate la fiecare tip de mobilier in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *