Elemente indiene de decor

elemente decor India

A organiza un restaurant cu fete de masa si huse de scaune mestesugite in stil indian si pline de broderii ar putea costa destul de mult pentru buzunarele multora, insa a adauga doar cateva elemente de decor bogat ornamentate ici colo poate introduce mai bine vizitatorul intr-o stare de poveste si il poate duce cu gandul la civilizatia indiana.

De exemplu, a separa sala de asteptare sau foaierul de zona de cinat, unde se ia masa, cu un paravan de lemn mestesugit si sculptat sau a pozitiona un asemenea paravan pentru a separa locul de cinat de locul unde se prepara masa, este un lucru ideal si poate crea o atmosfera grozava pentru un restaurant cu specific indian.

Oamenii poate ca nu isi vor dori la fel de mult sa stea asezati pe scaune si banci atunci cand vor intra intr-un local mai aparte, ci poate ca isi vor dori sa se aseze pe jos, ceea ce ar fi ideal mai ales daca este vorba despre un local cu specific strain, oriental. In loc de obisnuitele scaune si mese sau banci si mese, ai putea amenaja un restaurant ce serveste mancare indiana cu niste taburete mai jaose sau cu niste pernute sau perne mai mari si moi bogat ornamentate, colorate si cu ciucuri rosii, pentru a face totul sa para mai special.

De asemenea, la intrare, fa totul mai altfel. Aseaza pe jos niste covoare sau carpete specific indiene si pline de modele si aseaza de o parte si de alta a usii si niste panouri mesterite si sculptate din lemn  care sa aminteasca de India:

  • Wordcraft Industries ofera canapele, paturi mari, scaune cu spatar si manere, dar si divane special create si decorate in stil indian.
  • Viziteaza Chitra Handicrafts pentru usi mesterite din lemn, panouri si coltare  din lemn de trandafir si mobila sculptata frumos de mana din lemn de trandafir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *