Energie la cote maxime pentru copilul meu

Stim cu totii ca cei mici ai nostri sunt destul de energici si ne fac sa ne simtim din nou copii chiar si pe noi, adultii, atunci cand ne jucam cu ei. Insa la un moment dat pana si cel mai plin de viata copil incepe sa dea semne de oboseala si sa nu mai reactioneze la fel la vederea unor jucarii sau la ideea de a iesi afara, in parcul de langa bloc sau de langa casa. Asa am fost si eu in situatia descrisa mai sus. Am fost si sunt in postura unui parinte care isi doreste copilul fericit mereu si care vrea ca acesta sa creasca sanatos si sa se dezvolte armonios inca din copilarie, asa cum este si normal.

 Matei s-a transformat intr-un baietel plin de viata

Matei al meu este un prichindel de 5 ani si nici acum nu mai stiu cum sa il temperez ca sa isi mai limiteze timpul de joaca si de alergat pe afara. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt impotriva miscarii in aer liber si a destinderii celor mici in natura, insa totul are o limita. Asadar, am spus ca cel mic al meu este un zburdalnic si nu mai incape in piele de fericire atunci cand ii spun ca mergem la plimbare  sau ca mergem in parcul pentru copii, insa Matei nu a fost mereu chiar asa. Inca de mic, am observat ca nu se bucura la fel de mult ca ceilalti juniori de ideea de joaca si de alergat sau de dat cu tricicleta. M-am intrebat de ce se intampla un asemenea lucru, de vreme ce copiii mici ar trebui sa fie cu totii plini de energie si veselie. Am fost la doctorul de familie impreuna cu juniorul si specialistul mi-a spus ca cel mic sufera de o apatie cauzata de lipsa dorintei de joaca si a energiei care in cazul celorlalti copii de varsta lui este prezenta.

            Ajutor din natura, dar si specializat

Asadar, medicul mi-a recomandat sa ii asigur o doza zilnica de vitamine si de minerale din fructe si legume, dar si din suplimente nutritive de tip comprimate de la Alevia. Auzisem si inainte de acest producator de suplimente naturale din zona Sucevei, insa nu am incercat eu sau un alt membru al familiei mele vreun produs de acolo. Insa, cand am intrat pe site-ul www.alevia.com.ro, am descoperit o gama atat de diversificata de produse cu extracte naturale incat mi-a venit foarte simplu sa comand cateva flacoane de comprimate cu vitamine si multiminerale de la Alevia, dar si comprimate cu echinacea pentru copii si suplimente pentru o memorie excelenta.

Acum, ca al meu junior este bine si mult mai plin de viata decat de obicei, as pune aceasta imbunatatire a starii lui pe seama cresterii in varsta, a socializarii extinse cu alti copii, dar si a suplimentelor nutritive de la Alevia si a ajutoarelor din natura oferite de vitaminele, calciul, mineralele si magneziul din legumele si fructele consumate in mod regulat. Doza de vitamine pe care i-am administrat-o lui Matei al meu a fost de 1 comprimat pe zi, deci nu am intrecut masura si nici nu am omis a pune la socoteala si beneficiile oferite de niste suplimente nutritive recomandate de specialisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *