Experimenteaza viata fara ochelari cu Medoptic!

Ai idee care este cea mai intalnita metoda de corectie a vederii? Raspunsul este simplu: ochelarii de vedere sau lentilele de contact.

Porti deja ochelari de vedere sau lentile de contact si doresti sa poti scapa de grija lor? Pentru ca da, atat ochelarii de vedere, cat si lentilele de contact au nevoie de atentie, trebuie curatate si depozitate in locuri unde sa ramana intacte pana la o noua purtare.

Tehnologia din zilele noastre iti ofera posibilitatea aceasta. Cum? Cu ajutorul chirurgiei refractive sunt corectate dioptriile si astfel purtarea ochelarilor si a lentilelor de contact nu mai este necesara. Ar fi de adaugat aici si faptul ca sunt unele cazuri unde, chiar si in urma unei asemenea interventii, purtarea ochelarilor este necesara si aici vorbim de persoanele in varsta care mereu au nevoie de ochelari de aproape.

Cu ajutorul chirurgiei refractive, probleme ale vederii precum miopia, hipermetropia si astigmatismul pot fi corectate.

In cazul in care esti in cautarea unei clinici care se ocupa de chirurgie la ochi, trebuie sa tii cont de cateva aspecte. In primul rand conteaza foarte mult echipa de medici. Fiind vorba de o operatie delicata, trebuie sa te lasi doar pe mana unui specialist, cu studii si experienta mare. In al doilea rand, aparatura folosita trebuie sa fie de ultima generatie, pentru a obtine rezultatul scontat.

La Clinica Medoptic gasesti toate cele enumerate mai sus: de la echipa de medici care au in spate numeroase studii de specialitate dar si o vasta experienta in domeniul oftalmologiei si pana la aparatura de ultima generatie. Medicii clinicii s-au pregatit intens in cadrul unor sesiuni de training oferite de producator pentru utilizarea noilor echipamente, astfel incat sa poata obtine rezultate optime.

Cum se desfasoara interventia?

Pacientul are obligatia de a-l informa pe medicul specialist, inainte de operatie, in legatura cu alergiile pe care le are si tratamentele medicamentoase pe care le ia in momentul respectiv. In primul rand i se fac acestuia masuratorile: keratorefractometrie cu si fara cicloplegic, fund de ochi, presiune intraoculara, topografie corneana si i se testeaza filmul lacrimal.

Nu sunt restrictii in ceea ce priveste alimentatia si consumul de lichide din ziua interventiei, singura regula e ca pacientul sa nu foloseasca produse ce contin parfum.

Operatia se desfasoara intr-o sala unde pacientul sta intins pe un pat operator, este acoperit cu un camp steril, dupa care, pe fiecare ochi, se pune un retractor cu ajutorul caruia pleoapele stau deschise. Dupa care se aplica tratamentul laser pentru cateva secunde, in functie de dioptria ce trebuie corectata. In acest timp, pacientul fixeaza cu ochii o lumina rosie. La finalul operatiei, ii este aplicata o lentila de contact terapeutica pe care trebuie sa o poarte timp de 7 zile.

Interventia in sine nu este una dureroasa, dureaza doar cateva secunde si garanteaza rezultate imediate.

Nu mai astepta si fa-ti chiar acum o programare pentru o viata fara ochelari!

DISCLAIMER: Informatiile oferite sunt cu caracter general, nu sunt sfaturi oferite de medici avizati si se recomanda consulatrea unui specialist in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *