Fiecare femeie ar trebui sa incerce artele martiale

arte martiale

A invata artele martiale este o activitate la care toata lumea ar trebui sa se gandeasca, si de ce nu femeile, asadar de ce ar trebui ca doar baietii sa aiba parte de toata distractia?

Artele martiale te imputernicesc

Cam aproape orice tip de activitate fizica te poate ajuta sa iti dai seama care iti sunt limitele si sa le depasesti la un moment dat, insa este ceva in datul de pumni sau de picioare care te poate face sa realizezi ca poti face adevarate daune daca iti doresti cu adevarat.

Intr-o lume in care femeile inca sunt considerate a fi sexul slab, este grozav sa stii ca poti fi la fel de dura (sau chiar mai dura)  decat partenerii de gen masculin..si este si mai grozav decat atat sa o poti si demonstra.

Artele martiale te ajuta sa iti iubesti trupul pentru ceea ce poate face acesta

Atat de multe programe de antrenament fizic din ziua de azi se avxeaza pe obtinerea unui corp perfect pentru plaja sau pe a arata exact ca o celebritate, si hey, daca poti obtine acest lucru, este de admirat. Oricum, fiecare corp este constuit in mod diferit si unele dintre noi nu vor arata vreodata ca Jennifer Aniston, de exemplu.

Cel mai grozav lucru la a face arte martiale este faptul ca succesul este determinat de abilitatile tale, mai degraba decat de infatisarea ta fizica. Daca te angajezi in asa ceva cu gandul de a slabi, vei descoperi destul de curand faptul ca cele mai satisfacatoare inainte si dupa poze cu tine vor fi cele care vor implica promovarile tale legate de centurile pe care le vei primi mai degraba decat poze cu tine in care ai talia mai subtire.

Artele martiale te pot ajuta sa arati super ok

Binenteles, a deveni sexy nu este ideea de baza legata de a invata artele martiale, insa este un efecet secundar destul de imbucaurator. A te tine de antrenamentele de arte martiale te va ajuta sa iti imbunatatesti forta, rezistenta, sa iti intaresti muschii etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *