Fii mai bun !

Inceteaza sa incerci sa fii cineva care nu esti – Una dintre cele mai mari provocari din viata este sa fii tu intr-o lume care incearca sa te faca sa placi pe oricine altcineva. Cineva va fi intotdeauna mai dragut, cineva va fi intotdeauna mai destept, cineva va fi intotdeauna mai tanar, dar nimeni niciodata nu o sa fie ca tine. Nu te schimba pentru a fi placut de lume. Fii tu insusi si oamenii potriviti te vor iubi.

Inceteaza sa te blochezi in trecut – Nu poti sa-ti incepi urmatorul capitol din viata daca incepi sa te gandesti tot timpul la ce ai facut sau nu in trecut.

Inceteaza sa-ti fie frica sa faci greseli – Sa faci un lucru si sa-ti iasa gresit este de 10 ori mai productiv decat daca nu ai face nimic. Orice succes are o urma de greseli in spate, si fiecare greseala te-a dus catre succes. Sfarsesti regretand lucrurile pe care nu le-ai facut mai mult decat sa regreti lucrurile pe care le-ai facut.

Inceteaza sa te mustrezi pentru greseli din trecut – Am putea sa iubim persoana nepotrivita si sa plangem pentru lucrurile gresite, dar nu conteaza cum ajung lucrurile sa fie gresite, un lucru este sigur, greselile ne ajuta sa gasim persoana si lucrurile potrivite pentru noi. Cu totii gresim, ne luptam si chiar regretam lucruri din trecutul nostru. Dar nu voi sunteti greseala, nu voi sunteti luptele, si sunteti aici acum cu puterea de a-ti schimba zilele si viitorul. Orice lucru care s-a intamplat in viata voastra va pregateste pentru un moment care inca nu a venit.

Inceteaza sa incerci sa cumperi fericirea – Multe din lucrurile pe care ni le dorim sunt scumpe. Dar adevarul este ca lucrurile care ne satisfac cu adevarat, sunt total gratuite, iubirea, rasetele si muncind cu pasiune, sunt sentimente care nu pot fi cumparate si ne aduc cu adevarat fericirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *