Fotoliul de masaj – cea mai buna investitie in perioada pandemie

Aceasta perioada a pandemiei de coronavirus reprezinta o grea incercare pentru noi. Pe langa infectarea cu acest virus, probabil unul dintre cele mai mari probleme este auto-izolarea.

Ce este auto-izolarea? O auto-constientizare a faputlui ca trebuie sa ramanem in casa pentru o perioada cat mai mare de timp. In acest fel vom putea stopa raspandirea virusului. Autoritatile recomanda populatiei sa isi paraseasca domiciliul doar in situatii urgente.

Ai grija acum de mintea si corpul tau – nu lasa sa-ti fie afectata sanatatea

Faptul ca suntem nevoiti sa stam acasa poate avea consecinte pe doua planuri: fizic si emotional. Din punct de vedere emotional, pot aparea doua afectiuni: anorexia si depresia.

In ceea ce priveste partea fizica, aici ne referim strict la problemele ce pot viza organismul. Lipsa de miscare poate determina boli grave ale mijlocului si spatelui. Stand acasa, riscam sa intram intr-o monotonie continua si sa nu ne mai gandim la faptul ca organismul nostru este ca un motor ce trebuie mereu alimentat din toate punctele de vedere pentru a functiona corect.

Cu totii stim ca atunci cand intervin probleme cu spatele sau mijlocul, cea mai indicata metoda pentru  a scapa de acestea este masajul.

Dar ce facem in perioada pandemiei, cand toate cabinetele sunt inchise? Cea mai la indemana si mai eficienta metoda este achizitionarea unui fotoliu de masaj.

Masatto ne ofera experiente unice prin fotoliile de masaj

Masajul facut acasa de catre un fotoliu de masaj are extrem de multe beneficii. Pe langa efectul direct terapeutic asupra corpului nostru, fotoliul de masaj produce schimbari si la nivel emotional. Masajul ne-a dat intotdeauna o stare de relaxare si de bine in general. Pe langa relaxarea si confortul pe care le resimtim in timpul masajului, nu trebuie sa uitam nici de energia pozitiva cu care e incarca.

Pe piata au aparut foarte multe modele de fotolii pentru masaj, fiecare avand design si functii specifice diferite. Dar ce sa alegem totusi? De unde stim ce ni se potriveste?

Ei bine, din acest punct de vedere nu trebuie sa ne mai facem griji. Specialistii Masatto ne stau oricand la dispozitie cu sfaturi si informatii complete despre fiecare fotoliu din oferta.

Masatto este un magazin online care comercializeaza fotolii de masaj, atat accesibile ca pret, cat si din gama de lux. Practic, oricine isi doreste sa experimenteze relaxarea o poate face.

Si e atat de bine cand o facem acasa, privind serialele preferate sau ascultand muzica ce ne place!

Sa ne gandim numai cum ar fi sa avem parte de 15 minute de concediu in fiecare zi! Suna tentant, nu? Ei bine, cu fotoliul de masaj potrivit de la Masatto acest lucru este posibil! Acestea sunt create dupa ultimele tehnologii in domeniu si adaptate astfel incat sa copieze fidel forma corpului nostru pentru o experienta desavarsita.

Daca nu stim care fotoliu este mai potrivit pentru nevoile noastre, consultantii Masatto ne stau oricand la dispozitie online sau telefonic. Dupa perioada de pandemie, ii vom putea regasi si in showroom-urile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Sibiu si Piatra Neamt.

E atat de usor sa inlocuim masajul de la salon cu cel facut acasa de un fotoliu de masaj! Avantajele sunt multiple si dintr-o astfel de investitie se va putea bucura intreaga familie.

Pentru a vizualiza toata gama de fotolii oferite de Masatto, acceseaza site-ul magazinului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *