Idei de cadouri pentru cei veniti din strainatate

Se pare ca starea de alerta ne prieste tuturor, chiar si celor ce se intorc din strainatate. Potrivit hotararii CNSU, in baza propunerii Institutului National de Sanatate Publica, persoanele intoarse din tari declarate minore din punct de vedere al numarul de infectari cu COVID-19 nu trebuie sa mai urmeze masurile de autoizolare sau carantinare la domiciliu.

Acest lucru se aplica doar in cazul persoanelor asimptomatice intoarse din Austria, Bulgaria, Cipru, Cehia, Letonia, Grecia, Germania, Croatia, Confederetia Elvetiana, Malta, Lituania, Slovacia, Norvegia, Leichtenstein, Islanda, Slovenia si Ungaria. Cei ce au auzit deja de acest nou ordin sunt de-a dreptul bucurosi, insa stii cum ai putea sa-i faci si mai bucurosi? Prin intermediul unui cadou bine ales, desigur.

Gift Express – locul din care iti recomand sa achizitionezi cadouri

Poate fi vorba despre un membru al familiei sau poate de o cunostinta, un prieten drag ce se intoarce acum din straintate si are nevoie de putin timp pentru a se reintegra in tara. Poti plusa asupra emotiilor sale de pe urma revederii cu tine prin intermediul unui cadou.

www.giftexpress.ro este magazinul online de cadouri pe care ti-l recomand in acest sens. Regasesti aici categorii extinse de cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati, copii, cadouri tematice, categoria de cadouri pentru casa si birou, dar si diverse cosuri cadou.

Intampina-ti rudele si apropiatii, proaspat veniti din strainatate, cu un cadou care sa starneasca emotii, un cadou ce va consolida legatura dintre voi, poate destramata din cauza distantei. Cei de la Gift Express promit sa iti fie de ajutor pana la capat, pana in momentul in care oferi cadoul persoanei vizate. Cum?

  • Cadou ales va fi livrat gata ambalat, deci surpriza va fi una de proportii;
  • Primesti garantie de 2 ani pentru toate produsele electrice comandate;
  • Livrarea este gratuita pentru comenzi ce depasesc 300 de lei;
  • Poti returna cadoul in maxim 30 de zile.

In cadrul acestui magazin online de cadouri vei regasi o multime de sugestii de daruri pentru cei abia ajunsi din strainatate. Au nevoie de tine si implicit de sustinerea ta morala, avand in vedere ce vremuri ciudate traim, iar tu, pentru a le putea fi complet alaturi, ai nevoie de un cadou pe masura asteptarilor lor.

Vezi aici idei de cadouri din care iti poti inspira alegerea. Nu uita ca ai la indemana categoriile tematice ce te vor ajuta sa gasesti mai repede cadoul pe care il cauti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *