In forma de sarbatori

in forma

Pentru ca de sarbatori sa fii in forma si sa ai parte de cea mai buna conditie fizica pentru a fi e invidiat la toate petrecerile atat din timpul sarbatorilor de iarna, cat si dupa acestea, trebuie sa te tii de un program strict de antrenamente fizice care te vor ajuta sa fii tonifiata si ca muschii tai sa fie tari si puternici.

Pe langa genoflexiuni, flotari si abdomene obisnuite si laterale, mai poti incerca sa faci si un alt tip de exercitii fizice. Treci in pozitia in genunchi pentru celalalt tip de flotari dect cel obisnuit si schimba picioarele in timp ce ridici repede cate unul dintre picioare in sus si il lasi mai apoi pe sol, toate pentru a-ti modifica muschii abdominali si fesieri.

In timp ce te afli in aceasta pozitie, miscate astfel incat genunchii tai sa fie directionati dedesubt in dreptul soldurilor tale, impinge cate un picior in  sus pana cand este drept in spatele tau, permitandu-i sa fie in aceeasi directie cu soldul. Trage genunchiul exact in centrul pieptului tau si apoi revino la pozitia initiala, apoi alterneaza cu celalalt picior.

Genoflexiunile te pot ajuta din mai multe puncte de vedere. Muta-te intr-o pozitie de stat in picioare, sculpteaz-ti picioarele, fesierii si mischii abdominali inferiori. A-ti mentine spatele drept si picioarele larg departate, fa genoflexiuni drepte ca si cum ai fi asezata pe un scaun cat de jos poti in timp ce iti mentii spatele drept, apoi ridica-te inapoi in picioare.

Pentru a-ti mentine o postura a corpului cat mai dreapta, poti incepe cu spatele impotriva unui zid sau perete pentru a-ti invata corpul sa se obisnuiasca cu sentimentul. Sau, poti pune o minge de exercitii intre spatele tau si intre zid pentru a te asigura ca te afli in pozitia care trebuie. Fa sport si miscare cat de des poti pentru a fi linistita in ceea ce priveste corpul tau.

One thought on “In forma de sarbatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *