Incalzirea in era moderna

www.ecojoy.ro

Daca vrei sa imbini atat esteticul, modernismul, cat si incalzirea ca la carte si adecvata pentru spatiul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea, acum acest lucru este posibil.

Gata cu sobele, cu caloriferele, cu resourile si cu aerotermele care nu fac decat sa te incurce, sa ocupe spatiu si sa consume o gramada de curent! Acum exista alte solutii mult mai moderne si mai potrivite cu spatiul de care dispui, solutii care pot atat infrumuseta, cat si incalzi intr-un mod cat de poate de practic incaperile locuite.

O plasma termica sau un panou radiant exact pe gustul tau si intr-o gama variata de modele poate fi comandata de pe www.ecojoy.ro. Acest tip de incalzitoare moderne, ca sa le spunem asa, sunt ideale pentru niste spatii mici, pentru ca economisesc foarte bine spatiul fiind amplasate pe tavan sau pe pereti sub forma de tablouri sau televizoare, insa sunt potrivite si pentru spatiile mai mari si moderne pentru ca intregesc atmosfera si confera un aer de lux.

Aceste dispozitive elegante de incalzire a locuintei pot fi controlate prin intermediul unei telecomenzi sau prin intermediul unor termostate externe.

Aceste plasme termice sunt de fapt niste panouri radiante ce au o suprafata de sticla si sunt alimentate tot cu ajutorul curentului electric din cadrul unui bransament standard.

Pentru cei care sunt interesati si isi doresc achizitionarea unui asemenea sistem de incalzire este de stiut ca exista doua tipuri de plasma termica: cu control electronic si cu control mecanic.

Plasma termica cu un control electronic poate fi controlata fie de o telecomanda, asa cum spuneam mai sus, fie printr-un termostat extern, si poate fi reglata in functie de cele patru trepte de putere.

Plasma termica cu control mecanic poate fi pornita sau oprita in mod manual, prin intermediul unui buton de ON/OFF. Ca si in cazul celei cu control electronic, si aceasta plasma are tot patru trepte de viteza si pentru mentinerea controlului se recomanda folosirea unui termostat.

Pe langa avantajul estetic pe care il ofera un asemenea tip de incalzire, si pe langa avantajul termic pe care il ofera in aceeasi masura, ba chiar poate si mai mult, un sistem de incalzire modern de genul panourilor radiante sau plasmelor termice mai ofera si inca o serie de avantaje deloc de neglijat.

  • Plasmele termice au niste puteri nominale ridicate: 1800W, 2000W, 2400W si 3000W care pot face posibila instalarea de mai putine aparate de acest tip in incaperile mai extinse ca spatiu, dar care au un acelasi randament. 
  • Un alt avantaj al acestui tip de incalzire moderna si speciala este reprezentat si de catre inertia termica indelungata dupa ce alimentarea se intrerupe. Chiar daca vei fi inchis aparatura, aceasta va continua sa emita caldura chiar si pana la 10 minute dupa oprire.
  • Acest tip de incalzire reprezinta un avantaj pentru spatiile moderne care se doresc a fi cat mai in pas cu tendintele esteticii de interioare. Aspectul high-tech de televizor cu plasma de perete face din aceste sisteme de incalzire niste accesorii deosebite, sau si mai bine de atat, va parea ca ai niste tablouri super moderne pe pereti.

One thought on “Incalzirea in era moderna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *