Medicamente porumbei și suplimente nutritive se găsesc doar pe produse columbofile.ro

produse porumbei

Iubitorii de animale știu că prietenii lor necuvântători au nevoie de iubire, protecție, dar mai ales de îngrijire adecvată. Pe lângă faptul că au nevoie de un spațiu numai al lor, atent construit, atât câinii, pisicile sau porumbeii vor crește și se vor dezvolta armonios cu ajutorul hranei și vitaminelor adecvate.

În special porumbeii voiajori și cei crescuți pentru diverse evenimente sportive vor beneficia de o atenție specială cu atât mai mult cu cât aceștia sunt solicitați mai des. Astfel, produsele necesare creșterii și îngrijirii lor pot fi găsite pe site-ul magazinului online Produse Columbofile.

Medicamente speciale pentru porumbei

În perioada dintre concursuri sau la schimbarea dintre anotimpuri se poate întâmpla ca porumbeii să se simtă mai slăbiți sau să dezvolte diferite boli. Atunci este nevoie de o îngrijire a lor mai atentă precum și de administrarea de medicamente porumbei care să îi repună din nou pe picioare. Acestea se prezintă sub diferite forme și gramaje și de obicei sunt administrate amestecate odată cu mâncarea.

Medicamentele și suplimentele nutritive provin de la diverse firme specializate în tratarea afecțiunilor la porumbei. Dintre acestea se remarcă și produsele de la Belgica de Weerd, special concepute pentru tratarea diferitelor afecțiuni așa cum ar fi trichomonoza, coccidioza, hexamitiaza și unele infecții bacteriene de cultură intestinală. Produsele de la Belgica de Weerd așa cum ar fi de exemplu BS, o combinație de substanțe active sunt folosite și pentru stimularea digestiei. Toamna, această combinație este recomandată pentru stimularea năpârlirii. Pentru utilizare produsul se amestecă în apă sau în cereale, conform dozajelor indicate în prospect.

Vitamine indicate în perioada concursurilor și nu numai

Desigur că în perioada de creștere sau în perioada concursurilor porumbeii vor avea nevoie de o îngrijire specială în care medicamentele pot fi combinate și cu suplimente nutritive. Acestea se găsesc pe produsecolumbofile.ro.

Aceste combinații se fac în perioade mai extenuante, așa cum ar fi sezonul de reproducere sau perioada dinaintea unui concurs când porumbeii trebuie să fie în formă maximă. Vorbim aici despre Belgasol, o combinație unică de electroliți, vitamine, minerale și aminoacizi.

Printre alte efecte pozitive, acest produs mărește hidratarea și crește viteza de reacție a acesteia. Spre deosebire de vitaminele clasice, cu acest produs efectele sunt mai bune și mai rapide. Belgasolul dă efecte pozitive și împotriva setei sau epuizării după concursuri dificile.

Este indicat a se folosi în combinație cu BS pentru un efect rapid de recuperare.

Produse Columbofile, site-ul preferat al iubitorilor de porumbei

La magazinul online de produse columbofile orice crescător de porumbei știe că va găsi oricând produse de calitate la prețuri accesibile și care vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil. Produsele se pun în coș și se plătesc online printr-o platformă sigură de plăți. Există și un chat unde se pot adresa întrebări specialiștilor în domeniu.

În magazinul online se găsește o gamă variată de produse columbofile, concepute special pentru porumbeii voiajori și care îi vor ține în formă pe tot parcursul anului, protejându-i și de boli sezoniere. De menționat este și faptul că produsele sunt disponibile pentru comandă oriunde în lume.

Pentru mai multe informații privind produsele și livrarea lor, accesați pagina oficială a magazinului Produse Columbofile.

Contact: contact@produsecolumbofile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *