Mistere „X-Files”

mistere dosarele x

Serialul „Dosarele X” se va reintoarce in aceasta vara pentru o editie limitata de 6 episoade. Agentii Scully si Mulder se vor intoarce in formula in care ii stim si ii iubim cu aceeasi actori indragiti in rolurile principale-David Duchovny si Gillian Anderson. Acestia se vor intoarce la fel de bine ca si creatorul seriilor Chris Carter, insa lumea s-a schimbat cam mult de cand s-a terminat show-ul in anul 2002.

Black Mirror  ne-a invatat ca tehnologia moderna  ne ofera in mod constant cate ceva nou care ne poate terifia foate tare, insa Sculy si Mulder vor descoperi fara indoiala ca problemele supranaturale ale anului 2015 sunt la fel de enervante ca si cele cu care s-au obisnuit deja. Martienii acestui mileniu strica totul.

Apoidea. Un roi de albine zboara prin cadrul filmuletelor de pe YouTube, iesind din monitoarele calculatoarelor. Odata intepate, victimele  lucreaza intr-un mod sclavagist penru producerea de noi continuturi virale pentru ca apoi albinele sa aiba unde locui si de unde prada noi victime.

Febra. Uberii se transforma in masinarii care ucid clientii in cadrul mai multor focare ale unor epidemii istorice de dinainte de existenta  WebMD. Scully calatoreste inapoi in anul 1907 si ia febra tifoida. Si totusi, aceasta nu ii face reclama proasta celui care i-a dat febra pentru ca nu a fost vina lui.

Permanentia. Oamenii incep sa primeasca Snapchats in care se infatiseaza mortile lor iminente. Daca vei incerca sa faci un screenshot  pentru a incerca sa iti dai seama ce si cum se va intampla pentru a putea preveni acest lucru, vei muri pe loc.

Vitis. Oricine care face ceva  de dragul vinului, o face de fapt pentru o bestie mare antropomorfica cu puteri de controlare a mentii si care se afla in subsolurile Casei Albe.

Pamant. Cercuri spiralate cu selfie-urile fermierilor vor incepe sa apara pe proprietatile acestora si apoi mici legume vor incepe sa creasca din porii chipurilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *