Noi detalii despre Destiny

Cei de la Bungie au anuntat un beta iminent pentru Destiny de ceva timp, iar asteptarea ajunge insuportabila. Dar pentru acum, macar ni s-au dat niste resturi de joc sub forma unui lot nou de screenshoturi si cateva noi informatii.

Un nou post de pe blog-ul celor de la Bungie.net a dezvaluit cateva noi sfaturi de informatii despre ce ar trebui sa ne asteptam de la joc, vorbind despre crafting si insotitori NPC. Pe scurt, cei care spera sa aiba un insotitor NPC ar trebui sa se uite in alta parte. Cei de la Bungie au scris ca De ce ati vrea sa recrutati un caracter NPC, cand lumea lui Destiny este populata cu Gardienii. Toti eroii din ultimul oras sigur din lume va fi condus de un jucator. Vom da de caractere NPC in joc, insa doar alti jucatori ni se vor putea alatura aventurii.

Cand au fost intrebati cat de mare o sa fie beta-ul jocului, cei de la Bungie au spus ca va fi destul de mare sa le arate ceea ce vor sa stie, dar nu prea mare incat veti ramane fara lumi de cucerit.

Pana acum includerea sau excluderea craftingului a fost un mister, dar Bungie ne-a confirmat ca va exista craftingul si mecanici de imbunatatire in Destiny, ce va implica intoarcerea la Turnul de pe Pamant. Turnul va fi un loc in care ne putem restaura sau imbunatati armele si uneltele. Unele obiecte pe care le vom gasi in misiuni, vor fi obiecte pe care le putem purta sau folosi, insa altele vor fi materiale de care avem nevoie sa ne imbunatatim lucrurile.

Destiny aterizeaza pe 9 Septembrie la nivel global, pentru Playstation 4, Playstation 3, Xbox One si Xbox 360. Pentru cei care nu au rabdare sa se alature aventurii, va fi un beta al jocului care este asteptat curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *