Nu te mai regasesti si simti ca viata ta este gri? Apeleaza la psiholog Daniel Ivan

Daniel Ivan

Traim vremuri in care stresul se regaseste peste tot. Contextul actual ne aduce nesiguranta, neliniste. Toate au inceput sa se scumpeasca si incepem sa fim din ce in ce mai chibzuiti cu banii, care oricum de cele mai multe ori nici nu ajungeau de la o luna la alta.

Din pacate asta este realitatea, insa multi dintre noi nu doresc sa o accepte. Este important sa stim sa gestionam stresul indiferent de natura lui, pentru ca acesta este un factor care ne poate schimba viata foarte mult.

Totodata si sanatatea este importanta, atat cea fizica, cat si cea psihica, iar daca nu invatam sa acceptam anumite lucruri care se intampla in jurul nostru, vom avea de suferit.

Suntem diferiti ca si oameni. Avem stari, emotii si trairi diferite. Atunci cand o persoana se simta constransa de ceea ce se intampla in jurul ei si cand stresul o copleseste, exista posibilitatea ca ea sa nu fie inteleasa de alte persoane care nu resimt exact acelasi lucru. Simte ca nu are cu cine vorbi, fapt pentru care nu se mai regaseste si incet-incet isi pierde increderea in sine. Un psiholog Bucuresti poate rezolva aceasta problema. Daniel Ivan este un psihoterapeut cu experienta in domeniu si vine in ajutorul celor care trec printr-o perioada mai dificila din punct de vedere emotional.

Un psiholog te va ajuta sa gasesti solutii problemelor tale

Ce trebuie sa stii este faptul ca un psiholog niciodata nu te va judeca si mai ales nu iti va judeca deciziile pe care le-ai luat in viata.

Suntem obisnuiti ca oamenii sa ne judece si la orice pas gresit, reprosurile nu intarzie sa apara. De aceea, ne pierdem increderea in noi si in deciziile pe care le luam.

Daniel Ivan este un psiholog din Bucuresti ce ofera prilejul ca oamenii sa isi exprime clar sentimentele, dar si emotiile negative sau pozitive. Te va ajuta sa iti imbunatatesti stima de sine, sa treci prin procesul de schimbare si ofera incredere pe toata perioada terapiilor. Poti sa vezi si aici  mai multe detalii.

Daca nu esti din Bucuresti poti apela la sedintele online de psihoterapie. Cert este ca avand experienta in domeniu, stie cum sa te ajute sa si sa gaseasca solutii impreuna cu tine problemelor pe care le ai.

Poti accesa pagina oficiala pentru a vedea detaliile despre acest psiholog.

Date de contact:

contact@danielivan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *