O lista de mini-jocuri

Brothers : A tale of Two Sons

Brothers : A Tale of Two Sons a fost un joc favorit pentru multi oameni in anul 2013, multumita povestii sale sensibile despre familie. Acest joc caracteriza o abordare unica a jocului tipic puzzle, cu fiecare stick de controller folosit sa miste unul sau doua din personajele centrale. Nici un detaliu nu a fost omis in Brothers, asa ca petreceti-va timpul explorand cu adevarat toate atingerile oamenilor si locurile pe care creatorii le-au incorporat in acest joc dragut.

Gone Home

O alta intrare in lista celor mai bune jocuri din anul 2013, Gone Home este un joc dificil de definit. In el, explorezi o casa goala. Acesta este cel mai simplu rezumat, dar experienta pe care o ai punand la un loc povestea familiei tale si unde au plecat este un lucru mult mai complicat. Este o experienta care ofera licarire a cat de mare poate sa aiba povestea unui joc.

Journey

Jocurile video, chiar si cele scurte, au potentialul sa fie experiente emotionale transformative. In doar cateva ore, Journey spune o poveste cu nivele impresionante de nuanta, mai ales avand in vedere ca nu se vorbeste deloc. Datorita unui amestec grozav de muzica si arta, Journey este un joc pe care-l joci o data, dar cu siguranta te vei gandi la el deseori.

Portal

Jocul fizic grozav al celor de la Valve a fost o intrare devreme in aceasta lume a jocurilor scurte impachetand distractie la nivel inalt in doar cateva ore. Portal este o opera de arta in design si simulare, mai ales comentariile ce vin de la GLaDOS pe tot parcursul jocului.

Call of Duty 4 : Modern Warfare

Putine shootere primesc premii pentru campaniile sale single-player, dar Call of Duty 4 : Modern Warfare a fost un exemplu bun al acestui gen. Instalarea timpurie in aceasta franciza prezenta o poveste inteligenta, misiuni excelente si un soc al sfarsitului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *