Pentru o ventilatie buna a acoperisului si protejarea lui cu parazapezi, citeste aici

sistem de ventilatie pentru acoperis

Ventilarea prin acoperis reprezinta o investitie vitala pentru orice locuinta sigura. Daca si tu doresti sa ai parte de un camin confortabil pe orice vreme, ar trebui sa citesti aici despre asta. Daca acoperisul nu este protejat, atunci nici casa nu este in afara pericolului. Iar clima, atmosfera si traiul dinauntru pot fi afectate major. Printr-un sistem de ventilatie si prin montarea de parazapezi, iti mentii casa in parametrii perfecti pentru vietuire. 

Ce beneficii aduce un sistem de ventilatie a acoperisului locuitorilor unei case. Citeste aici

Acoperisul locuintei are rolul de a mentine un climat sanatos in interiorul casei. Si nu doar de a te proteja de conditiile meteo vitrege de afara. Ventilatia prin acoperis este ceva ce trebuie avut in vedere de catre toti proprietarii de case. De ce? Pentru a astfel se asigura o circulatie optima a aerului si sunt prevenite mai multe probleme care pot afecta grav traiul celor care locuiesc acolo. Despre ce poate fi vorba? Citeste aici: 

 • Ciuperci si mucegai. Umiditatea in exces poate duce destul de repede la aparitia ciupercilor si a mucegaiului. Acestea doua pot afecta destul de serios structura casei si pot provoca probleme de sanatate dintre cele mai grave. In schimb, ventilatia eficienta va elimina umiditatea si va preveni aparitia ciupercilor si mucegaiului.
 • Miros neplacut. Faptul ca locuinta nu respira poate duce la aparitia unui miros neplacut in casa. Ventilatia prin acoperis va facilita eliminarea mirosurilor neplacute. De asemenea, este mentinut un aer proaspat si curat, perfect pentru respirat.
 • Deteriorarea structurii lemnului. Umiditatea in exces va ajunge sa cauzeze putrezirea lemnului din structura acoperisului. Insa, o ventilatie buna prin acoperis va elimina umiditatea si va preveni deteriorarea lemnului.

Magazinul Roof Home Design te poate ajuta sa alegi solutia perfecta de ventilatie pentru acoperisul locuintei tale!

Alege de pe site-ul roof-shop.ro parazapezi pentru acoperisul casei. Vezi aici de ce e indicat acest lucru

Cand vorbim de protejarea acoperisului casei, nu discutam doar despre importanta tiglei de montat sau a jgheaburilor si a burlanelor. Vorbim si despre parazapezi. Nu exista casa moderna construita fara ca aceasta sa nu fie protejata impotriva zapezii si a ghetii. Cum? Cu sisteme de parazapezi. 

Aceste produse sunt esentiale pentru protejarea acoperisului si sunt disponibile pe site-ul roof-shop.ro, in stoc actualizat si in diverse modele. Unele dintre cele mai populare astfel de produse sunt cele de tip bara si de tip grilaj. Ambele ofera anumite avantaje. Asadar, este extrem de important sa alegi optiunea potrivita pentru nevoile tale distincte. 

Avantaje ale parazapezilor de tip grilaj:

 • Rezistenta buna. Fiind realizate din materiale calitative, sunt foarte rezistente la intemperii si fenomene meteo dure.
 • Usurinta la montaj. Instalarea parazapezilor de tip grilaj nu implica costuri ridicate. In plus, montajul poate fi realizat rapid de catre o echipa specializata sau chiar de beneficiar.
 • Gama larga de produse. Sistemele de parazapezi pot fi adaptate la diferitele tipuri de acoperisuri. Pot fi folosite cu tigla ceramica, tigla metalica, tabla faltuita sau sindrila bituminoasa.

Avantaje ale parazapezilor de tip bara:

 • Raport avantajos calitate-pret. Parazapezile de tip bara reprezinta o investitie rentabila pe termen indelungat. Sistemele de genul acesta ofera o protectie eficienta la un pret accesibil, pentru acoperisul tau.
 • Perfecte pentru acoperisuri mai abrupte. Acestea reprezinta o solutie optima pentru acoperisurile cu o inclinare mare sau medie.

Ce beneficii generale ofera parazapezile atunci cand sunt instalate pe acoperisul locuintei

 • Infiltratiile de apa sunt evitate. O problema mare privitor la acoperis este apa care se infiltreaza. Parazapezile de la Roof Home Design protejeaza structura casei de daune cauzate de apa care se scurge de pe acoperis.
 • Acumularea excesiva de zapada si gheata este evitata. Sistemele de parazapezi permit o evacuare eficienta a apei. astfel, este prevenita supraincarcarea acoperisului.
 • Instalarea nu este extrem de dificila. Instalarea parazapezilor nu este un proces foarte dificil. Iar costurile de montaj sunt reduse in comparatie cu beneficiile prezentate.

A te consulta cu un specialist precum Roof Home Design pentru a te ajuta sa alegi parazapezi si sisteme de ventilatie pentru acoperisul casei, este ideal. 

Contact:

0740.843.297

0771.104.257

office[@]roof-shop.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *