Petitie dedicata lui GTA 5 pentru PC

Petitia de pe The Change.org, prin care oamenii vor sa ii determine pe cei de la Rockstar Games sa lanseze o versiune de PC al jocului lor atat de aclamat ce a avut un succes imens, Grand Theft Auto V, a trecut de 700.000 de semnaturi. Pana acum a strans peste 709.000 de semnaturi. Chiar saptamana trecuta, petitia de GTA V pentru PC, a trecut peste 690.000 de semnaturi, de la 650.000 mai devreme anul acesta.

Grand Theft Auto IV din 2008 s-a lansat in luna aprilie pentru console inainte de a fi lansat pentru PC mai tarziu in acel an, in luna decembrie. Daca GTA V chiar o sa fie lansat pentru PC, dupa cum spun zvonurile, dureaza mai mult de realizat decat predecesorul sau. GTA IV a fost lansat pentru PC, la 217 zile dupa ce a aparut in versiune pentru console. In comparatie, acum au trecut 224 de zile de cand GTA V a fost lansat original pentru console.

Jocul este asteptat de toata lumea sa apara pe PC, candva in 2014. In octombrie, mai multe surse de pe Eurogamer au spus ca GTA V va fi lansat pentru PC devreme in anul 2014, in timp ce un reprezentant de la realizatorii de Chip-uri, Intel, a spus ca GTA V nu a fost asteptat sa fie exclusiv pentru console pentru prea mult timp.

GTA V a fost lansat in Septembrie 2013 pe Xbox 360 si Playstation 3. In plusul unei receptii critice pozitive, jocul open-world a generat 800 de milioane de dolari in 24 de ore si mai mult de 1 miliard in 3 zile. De atunci a trimis 32.5 milioane de copii.

Petitia spune ca este mare pacat ca GTA V nu a fost anuntat pentru PC, chemand specific comunitatea de modderi fiind o parte mare din gaming-ul de pe PC.  Daca GTA V apare pe PC, ar putea sa nu fie singura platforma pentru joc, ar putea sa fie lansat si pe consolele next gen.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *