Pompa submersibila potrivita pentru o alimentare profesionala cu apa

Din randul echipamentelor absolut indispensabile in cadrul gospodariilor, dar si a industriilor diverse este si pompa submersibila, echipamentul cu un domeniu de utilizare extins. Varitetatea modelelor care exista astazi in comert este un avantaj pentru ca ofera oricui posibilitatea de a identifica pompa care sa corespunda exact cu propriile nevoi. Mai dificil va fi pentru cei care nu stiu cum sa realizeze alegerea pompei submersibile potrivite, care nu cunosc specificatiile pe care trebuie sa puna accent si alte astfel de detalii importante.

Un producator recunoscut astazi pentru produsele inalt profesionale care le lanseaza pe piata este Panelli si include in portofoliul sau si pompe submersible. Gasesti produsele acestui brand si in magazinul online Shop Einstal, magazin de bricolaj cu vechime pe piata, dedicat casei si gradinii tale; cand cumperi din surse sigure, stii ca beneficiezi de garantia calitatii, de siguranta, de o functionare adecvata a produselor achizitionate.

In contextul actual al pandemiei de coronavirus, achizitiile online sunt de preferat, iar Shop Einstal isi sustine nevoile cu solutii variate, deci poti comanda de aici si pompa submersibila de care ai nevoie. Regasesti in randurile urmatoare cateva detalii vizavi de aceaste sisteme si solutii pe care le gasesti in magazin.

Pompa submersibila potrivita nevoilor tale, la Shop Einstal

O astfel de pompa se utilizeaza in cazul in care nevoia vizeaza pomparea apei din fantani sau puturi care au adancimi mai mare de 150 mm. Poate fi vorba despre uz domestic, dar si industrial, pentru alimentarea microintreprinderilor cu apa, a sistemelor de irigatie din horticultura si agricultura.

Pentru atingerea unor performante crescute, o recomandare este modelul DE 4Kw Panelli 140 pr12 n08, pe care il gasesti in magazinul mentionat. Regasesti mai jos cateva specificatii ale pompei submersibile care poate fi solutia potrivita si pentru tine.

Debitul pompei este de 18 mc/h, prezinta o inaltime de pompare maxima de 109 metri. Vei prefera un astfel de model pentru rezistenta inalta pe care o prezinta la nisip. Asta inseamna ca are capacitatea de a elimina aproape in intregime eroziunea.

Acest sistem devine o recomandare pentru nevoi ce vizeaza pana la 400 g/m3. Are in dotare un concept inovator, brevetat, al rotorului flotant cu distantator frontal reglabil, paletele flotante din policarbonat. Acestea fac ca circulatia fluxului de apa din pompa sa fie mai eficienta. Avantajele ce insotesc acest sistem sunt atat functionale, cat si hidraulice. Stiu cat de importante sunt astfel de caracteristici mai ales cei care au fost pusi in situatia de a inlocui constant pompa din dotare din cauza defectiunilor.

Pentru ca functionarea ei este posibila numai cand este scufundata in lichid, pompa vine in dotare cu protectie in cazul in care apa lipseste, alaturi de un tablou de comanda. Exista la nivelul acestuia indicator led pentru suprasarcina, siguranta termica, siguranta pentru circuit auxiliar, dar si alte astfel de dotari menite sa sustina functionarea pompei.

Acceseaza site-ul https://www.shop-einstal.ro/ pentru a afla mai multe despre pompa submersibila Panelli, dar si alte modele care pot corespunde atat cu nevoile tale, dar si cu bugetul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *