Povestea din Tales from the Borderlands

Borderlands

Dupa ce mestesugaria s-a nuantat, drama umana in The Walking Dead, si explorand complexul, personajele intunecoase ale lui The Wolf Among Us, Telltale Games se intorc la partea mai prostuta din Borderlands. Este un proiect crossover straniu cu Gearbox, un joc care conformeaza aventura formula Telltale, dar unul ce este plasat in universul Borderlands si incorporeaza elemente din sera de jocuri first-person shooter. Ai bani, ai un sistem de luat obiecte, vei echipa si vei controla un robot mare intr-o secventa scriptata complet, dar probabil nu vei gasi rezonanta emotionala a jocurilor recente a celor de la Telltale.

Telltale nu este de acord, simte ca daca te uiti in urma la actiunea ce se petrece repede al lui Borderlands, armele explozive si ciclul de lototing, vei gasi o poveste cu adevarat umana pe langa acestea. Este acea latura umana pe care producatorii incearca s-o exploreze in Tales from the Borderlands, dar dupa ce am vazut 40 de minute din primul episod, am ramas cu un sentiment ca producatorul se agata. Dialogul a fost scris rau, venind in fictiunea fanilor ca Borderlands, mai degraba decat ceva relatabil, si incercarile de glume au cazut prost. Frunizarea vocala era un punct puterin, cu acest lcuru probabil fiind primul joc Telltale ce-l caracteriza pe Nolan North.

Perspectiva a fost impartita intre doi protagonisti, cu saritura control din Rhys, un angajat de la malefica corporatie Hyperion Corporation, pana la Fiona. Povestea se desfasoara ca o naratiune bine pusa la punct in cautarea cheii de la Vault, cu alegerile pe care le faci in prezent, afectandu-ti viitorul. Esential iti rescrii trecutul pentru a te face mai impresionant, ce se potriveste in spiritul jocului Borderlands.

Intr-o structura unica, formula Telltale stabilita de The Walking Dead si The Wolf Among Us. Vorbesti cu alte personaje, investighezi obiecte si participi la evenimente quick time.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *