Povestea suzetei care a schimbat putin din experienta maternitatii – Frigg Rope

suzete frigg little prints

Nu-ti spune nimeni cat de greu va fi pe viitor dupa ce apare un bebelus in viata ta. Nu iti spune nimeni cum e mai bine sa faci. Nici bebelusul nu vine la pachet cu instructiuni de folosire. Cand crezi ca ai depasit o etapa si ai gasit o rutina in viata voastra, vin alte si alte griji.

Sa vorbim despre suzete Frigg! Mult indragite de bebelusi, aflate la granita intre bun si mai putin bun in judecata mamelor, suzetele impart lumea in doua. Sunt unii care spun ca nu ar avea o buna influenta in ceea ce priveste dezvoltarea unui bebelus. Desigur, in trecut suzetele erau mai degraba improvizatii si poate ca aveau influenta asupra dezvoltarii cavitatii orale. Acum insa, cand avem Bibs sau Frigg, branduri de renume pe aceasta nisa, lucrurile s-au schimbat.

Suzetele Frigg Rope – ce le deosebeste de altele

Le gasim disponibile la Little Prints. Vin intr-o varietate de culori pastelate, delicioase am putea spune. Uita de roz si de culori clasice, aici vei gasi blush, candy, nuante care te incanta numaidecat.

Rope este colectia de suzete ce se distinge in mod special prin faptul ca marginea suzetei, respectiv marginea scutului si a accesoriului de prindere sunt conturate elegant de un design interesant – asa cum si numele o sugereaza, este vorba de o linie rasucita, ca o franghie.

Astfel de suzete sunt utile atat in cazul baietilor, cat si a fetelor. Poate doar culorile difera si in functie de acestea facem diferente. Pentru fete cochete pot fi alese suzetele Frigg Blush, in timp ce baietii pot fi rasfatati cu suzetele Frigg Ocean View sau Blue printre altele.

Ce este diferit la aceste suzete fata de altele se refera la faptul ca scutul acestei suzete este iesit in afara, scutul sau nu atinge pielea din jurul gurii si in plus tetina este realizata din latex natural, 100%. Nu contine BPA, PVC  sau ftalati, compusi chimici adesea gasiti in produsele din material plastic. De asemenea, ceea ce vom remarca aici ca fiind ceva diferit se refera la faptul ca tetina este moale, mai flexibila. Asta ii va oferi celui mic o experienta placuta si mai naturala. Tetina imita foarte bine textura pielii.

Suzeta pe care bebelusul o va accepta din prima

Nu este mit, nu este o promisiune, ci chiar o realitate. Tocmai pentru ca atunci cand o va folosi va simti ca este alintat asa cum se intampla cand este la sanul mamei, suzeta Frigg are toate sansele sa fie acceptata imediat. Cei mici sunt atrasi si de modelul interesant, sunt stimulati senzorial de acele denivelari ale modelului franghie.

Unele modele de suzete din gama Frigg pot avea si inel fosforescent, cel de tip glow in the dark. Este chiar practic pentru orice parinte sa repereze cat mai usor unde este accesoriul mult iubit, in toiul noptii.

Suzetele Frigg pot fi comandate exclusiv online, de la littleprints.ro.

Contact:

+4 0725 766 847 | hello@littleprints.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *