Precisa si definitia unei oferte complexe pentru dotarea de laboratoare

etuva de laborator

Un laborator poate oferi precizie in rezultate si poate sa isi duca misiunea pana la capat, in vederea analizarii de probe sau dupa caz in functie de profil, numai daca este dotat corespunzator. Asa se face ca Precisa a devenit un aliat in acest sens, o sursa complexa pentru tot ceea ce inseamna aparatura de laborator, consumabile, precum si reactivi si echipamente industriale.

Precisa pune la dispozitie de la densiometre la hote chimice si nu numai. Printre altele include si etuve de laborator, acel aparat metalic ce se foloseste pentru sterilizarea si deparazitarea unor substante sau piese. Este etans, produce o temperatura inalta si se foloseste in diverse industrii si laboratoare. Pentru utilizatori de rand sau cei care nu au legatura cu laboratoare, pare greu de inteles ce sunt si in ce scop sunt folosite. Iata si cateva referinte in acest sens:

etuva cu ventilatie naturala

  • Ca mod de functionare la capitolul ventilatie etuvele pot dispune de ventilatie naturala sau fortata.
  • Cunosc varietate nu numai la pret, ci implicit la functii si capacitate. Asta inseamna ca acelasi loc dispune de oferte care se pliaza pentru diferite domenii si laboratoare. Spre exemplu etuvele pot fi de 20, dar si de 50 de litri ca si volum. De asemenea, pot opera pana la 300 de grade, cu variatii de capacitate de la model la model.
  • Ca tot vorbeam de mediul de activitate, etuvele sunt utile atat in sectorul industrial, cat si in cel medical, de cercetare, in agricultura, pentru varii testari de materiale etc.
  • Unele modele se pot alege si tinand cont de un consum redus de energie electrica. Acestea sunt modele ce incorporeaza tehnologii avansate, ce pot oferi randament cu resurse minime consumate.
  • Etuvele sunt de regula realizate din materiale calitative si durabile. O astfel de investitie nu se realizeaza fara o atentie acordata bugetului. In cazul ofertelor de la Precisa etuvele dispun de interior din inox. De asemenea, produsele detin certificate de conformitate cu normele in vigoare.
  • In variante moderne, etuvele dispun de afisaj digital si oricum modul de operare este intuitiv, facilitand celui care se afla in postura de a-l folosi sa gaseasca setarile ca fiind usor de gasit si de selectat. Reglarea de temperatura sau timpii optimi sunt doar doua dintre aspectele necesare a se adapta, dupa caz.

Spus pe scurt, etuvele ca si alte echipamente necesare in cadrul laboratoarelor diverse au nevoie sa ofere precizie, siguranta si sa fie usor de folosit. Timpul optim in care se poate oferi un rezultat, se poate incheia o sarcina, precum si posbilitatea de a-l folosi la frecventa mare si pe timp indelungat fac dintr-un astfel de echipament o descriere perfect ideala si de dorit in astfel de parametri.

Etuvele se vor alege desigur tinand cont de intentiile de folosire, de domeniul exact in care se vor folosi. In acest sens, Precisa dispune de o gama larga, fiecare produs de acest gen fiind insotit de explicatii concrete. Pagina oficiala gazduieste intreaga lista, la capitolul etuve/sterilizatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *